Skip to main content

CELEBS

Ο Γιώργος Σαμπάνης μιλά για το καινούργιο του single «Άγρια Θάλασσα»

Που θα εμφανίζεται την ερχόμενη σεζόν;



Για περισσότερα από δέκα χρόνια, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει «κατακλύσει» το ελληνικό τραγούδι τόσο με τη φωνή όσο και με τις μουσικές του δημιουργίες.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης παρουσίασε από τη Δευτέρα 08 Ιουνίου το νέο του τραγούδι με τίτλο «Άγρια Θάλασσα», αποκλειστικά μέσα από τον Δρόμο 89.8 FM. Το ολοκαίνουριο τραγούδι που κυκλοφορεί ως bonus track έναν  χρόνο μετά την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου του δίσκου «Παράξενα δεμένοι», βάζει την τελευταία πινελιά στο παζλ που συνέθεσαν σπουδαία τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, όπως το «Άλλαξέ τα όλα», το «Μ’ ένα σου βλέμμα», το «Επιλογή» και το «Φταίει».

Το star.gr τον συνάντησε από κοντά, όπου σε μια σύντομη αλλά αποκαλυπτική συζήτηση, μίλησε για την έμπνευση του πίσω από το νέο του τραγούδι, την καραντίνα αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Γιώργος αναφέρθηκε στις διαφορετικές πλευρές του που εκφράζει το «Άγρια θάλασσα». «Το τραγούδι έχει δύο νοήματα, μου αρέσουν και τα αγαπώ και τα δύο».

 

 

Σε τι φάση τον βρήκε η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού; «Πέρασα ας πούμε δημιουργικά… Όταν είσαι κλεισμένος δυόμιση μήνες κάποια στιγμή σου γυρνάει και το μάτι. Ξεκίνησα προπόνηση κάτι που είχα πολλά χρόνια να κάνω, ξεκίνησα διατροφή, να βλέπω ταινίες με το κιλό!» είπε γελώντας. «Είμαι ένας άνθρωπος που ακόμα και στην ηρεμία προκαλώ τρικυμία… δεν ηρέμησα αλλά κατά κάποιο τρόπο χαλάρωσα!» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, επιβεβαίωσε πως αν όλα πάνε καλά με την πανδημία, την ερχόμενη σεζόν θα τον βλέπουμε και θα ακούμε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες του στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον» στην Πειραιώς.

πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.