Πυξ Λαξ: 30 χρόνια και η γιορτή συνεχίζεται

Συγκινηθήκαμε στην συναυλία τους χθες βράδυ στο Mega
 

Τόνια Τζαφέρη

 

Τριάντα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτο τους δίσκου, οι Πυξ Λαξ τραγούδησαν το βράδυ της Παρασκευής (12/06) στην ιδιαίτερη σκηνή του MEGA και δικαίωσαν απόλυτα την αγάπη του κόσμου. Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την μοναδική τους χροιά, χάρισαν στους τηλεθεατές μεγάλες επιτυχίες από την πορεία τους αλλά και τραγούδια έκπληξη.

Μια βραδιά που είχε έντονο νοσταλγικό ύφος με κομμάτια που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’90 και του ‘00. Μελωδίες που ταξίδεψαν μια ολόκληρη γενιά και ένωσαν διαφορετικά είδη μουσικής απέδειξαν ότι αντέχουν στον χρόνο.

«Λένε ότι η μουσική ενώνει. Αυτό που έχουμε μάθει εμείς όλα αυτά τα χρόνια, πάνω από 30, που είμαστε στον χώρο, και το αισθανόμαστε σαν σίγουρο είναι ότι η μουσική είναι γιατρειά και η μουσική δίνει δύναμη όταν όλα μοιάζουν τόσο δύσκολα», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με τον Μπάμπη Στόκα να συμπληρώνει ότι «η τηλεοπτική μας συναυλία έχει πολλούς φίλους, έχει τραγούδια πολλά και θα γίνει με πολλή αγάπη από όλους μας. Θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε».

«Ελπίζουμε αυτή η τηλεοπτική μας συναυλία να είναι η αφορμή από τον επόμενο μήνα να βρεθούμε πάλι στα θέατρα και στα γήπεδα, από κοντά, με απόσταση», ήταν η ευχή του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Βίντεο από τις πρώτες του συναυλίες, αναφορές στην δεκαετία του ’90 και όλες οι μεγάλες τους επιτυχίες, έφτιαξαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CBWaNClgI79/

Με καλεσμένους εκλεκτούς ερμηνευτές της ελληνικής σκηνής, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Μαρίζα Ρίζου, τον Στέλιο Διονυσίου, τους αδερφούς Στρατάκη και τον Λεωνίδα Μπαλάφα οι Πυξ Λαξ έδειξαν ότι οι «Παλιές αγάπες» καμιά φορά δεν πάνε στον παράδεισο. Μένουν στη γη και γίνονται κομμάτι της ζωής μας.

Δες ολόκληρη την τηλεοπτική συναυλία, πατώντας εδώ.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares