Skip to main content

CELEBS

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γενέθλια με άρωμα lockdown

Η ιδιωτική γιορτή για τον δεύτερο εορτασμό των γενεθλίων της

 



 

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η βασίλισσα Ελισάβετ μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και του lockdown που ακολούθησε, το Σάββατο (13/6) για τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων της. Ως γνωστόν, η βασίλισσα εκτός των άλλων προνομίων, γιορτάζει δύο φορές τον χρόνο τα γενέθλιά της, με τον επίσημο εορτασμό να γίνεται πάντα το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου. Το «Τrooping the Color», όπως ονομάζεται η τελετή αυτή, φέτος πραγματοποιήθηκε «κεκλεισμένων των θυρών», καθώς ο Covid-19 δεν άφησε περιθώρια ούτε στην βασίλισσα Ελισάβετ να γιορτάζει την μέρα της, όπως κάθε χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CBX6SMPny9d/

Η μικρή ιδιωτική τελετή έλαβε χώρα στο κάστρο του Windsor, όπου διαμένει με τον πρίγκιπα Φίλιππο τους τελευταίους μήνες, λόγω πανδημίας και φυσικά περιελάμβανε πολύ  λιγότερα άτομα και καλεσμένους από κάθε άλλη φορά. Η μονάρχης παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση του 1ου Τάγματος των Welsh Guards , που δίνεται προς τιμήν της με καλή διάθεση, ενώ στα περισσότερα στιγμιότυπα έδειχνε χαμογελαστή. Ο φετινός εορτασμός του «Τrooping the Color» ήταν αρκετά διαφορετικός, αφού τηρήθηκαν αυστηρώς τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης ενώ μάλιστα από την τελετή έλειπαν τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σίγουρα η μέρα αυτή, δεν θύμιζε σε τίποτα τους εορτασμούς των προηγούμενων χρόνων, όπου όλη η Βρετανία τιμούσε την βασίλισσα της και η βασιλική οικογένεια πόζαρε σύσσωμη στο μπαλκόνι του Buckingham.

https://www.instagram.com/p/B-rKTtfnLbi/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.