Skip to main content

CELEBS

H Beyoncé ζητά να μείνει ανοιχτή η υπόθεση της Breonna Taylor

Για να αποδοθεί δικαιοσύνη για το άδικο τέλος της

 



 

Η Beyoncé φανερά επηρεασμένη με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Αμερική, αποφάσισε να δώσει τον δικό της αγώνα ενάντια στον συστημικό ρατσισμό, στέλνοντας επιστολή στον γενικό εισαγγελέα της πολιτείας του Kentaky, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για την Breonna Taylor, την υπόθεση της Αφροαμερικανίδας που σκοτώθηκε από αστυνομικούς στο διαμέρισμά της τον περασμένο Μάρτιο.

Η διάσημη τραγουδίστρια ζήτησε από τον εισαγγελέα Daniel Cameron «να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του» και να ασκήσει δίωξη κατά των αστυνομικών που πυροβόλησαν θανάσιμα την Breonna Taylor. «Το γραφείο σας έχει και τη δύναμη και την ευθύνη να απονείμει δικαιοσύνη για τη Breonna Taylor και να δείξει ότι η ζωή αυτής της μαύρης γυναίκας είχε αξία" αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.

Ενώ συμπληρώνει τα όσα έγραψε, προτρέποντας να αλλάξουν άμεσα τα πράγματα «Μην αφήσετε αυτή την υπόθεση να γίνει κομμάτι αυτού του μοτίβου που δεν υπάρχει καμία δράση. Με κάθε θάνατο ενός μαύρου από τα χέρια της αστυνομίας, στην πραγματικότητα οι τραγωδίες είναι δύο: ο ίδιος ο θάνατος και η αναλγησία που τον ακολουθεί. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να τελειώσετε αυτό το μοτίβο. Κάντε την αλλαγή, με μια αποφασιστική κίνηση να κατηγορηθούν οι αστυνομικοί. Οι επόμενοι μήνες δεν μπορούν να είναι σαν τους τρεις τελευταίους.»

Η υπόθεση της αδικοχαμένης γυναίκας βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο έπειτα από τις διαμαρτυρίες που έχουν ξεσπάσει για τον θάνατο του  George Floyd.

https://www.instagram.com/p/CBecZBMnkE9/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ