Skip to main content

CELEBS

Η Gwyneth Paltrow λανσάρει το νέο της κερί με άρωμα…οργασμού!

Το επιχειρηματικό της δαιμόνιο συνεχίζεται

 



 

Η Gwyneth Paltrow άφησε για λίγο στην άκρη την υποκριτική και έστρεψε την προσοχή της στην επιχειρηματική δράση και στο brand «Goop» που φέρει την υπογραφή της. Και όπως φαίνεται τα πηγαίνει πολύ καλά, αφού χάρη στις ευρηματικές και πρωτότυπες, θα λέγαμε ιδέες της, αφού πριν από λίγο καιρό «έσπασε τα ταμία» το κερί που ονόμασε «This smells like my Vagina» και σύμφωνα με τον τίτλο είχε άρωμα αιδοίου!

Η διάσημη ηθοποιός μάλλον έβαλε στόχο να γίνει η επιχειρηματίας της χρονιάς με τις πιο ιδιαίτερες ιδέες, αφού συνέχεια στην παραπάνω σειρά κεριών, αποτελεί το κερί με άρωμα οργασμού. Ναι, ήταν ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα. Ένα κερί που μυρίζει όπως ο οργασμός της χολιγουντιανής σταρ. Η Paltrow παρουσίασε το νέο της κερί «Smell like my Orgasm» στην διαδικτυακή εκπομπή του Jimmy Fallon, «The Tonight Show», όπου ήταν καλεσμένη και μάλιστα πρότεινε στον παρουσιαστή να το κάνει δώρο στην γυναίκα του!

Το κερί του…οργασμού πωλείται μέσω της ιστοσελίδας Goop και κοστίζει μόλις 75 δολάρια. Το κουτί με τα πυροτεχνήματα καθώς και η περιγραφή «συνδυασμός γκρέιπφρουτ, ελαίου νέρολι, κόκκινων φραγκοστάφυλων, πράσινου τσαγιού και ρόδο Δαμασκού για να είναι σέξι και άγρια εθιστικό» έρχονται να συμπληρώσουν το όλο εγχείρημα της.

https://www.instagram.com/p/CBixr0Nh5QR/

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός