Skip to main content

CELEBS

Η σπάνια φωτογραφία της Lady Gaga που συγκέντρωσε εκατομμύρια likes

Η εκδήλωση αγάπης προς τους θαυμαστές της

 



 

Η είναι από τις σταρ που προκαλούν συνεχώς έκπληξη με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της. Εκκεντρικά κομμάτια, extreme make up looks καθώς και μια διαρκή ανανέωση στο χρώμα και στο στιλ των μαλλιών της είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν από την αρχή της καριέρας της διάσημη τραγουδίστρια. Ωστόσο, η Gaga αποφάσισε να τα αφήσει για λίγο όλα αυτά στην άκρη, αποκαλύπτοντας την φυσική ομορφιά της με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BzQ9-hdl19I/

Συγκεκριμένα, η εκκεντρική pop star μοιράστηκε ένα post με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές, με την ίδια να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω από τα αφτιά και με το πιο απλό αθλητικό ντύσιμο. Η selfie αυτή τραβήχτηκε στον κήπο του σπιτιού τους και οι ακτίνες του ήλιου αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά της.

https://www.instagram.com/p/CBjyWRpFOiP/

 «Σκέφτομαι τον κόσμο και στέλνω την αγάπη μου. Περπατάω σε κύκλους και σκέφτομαι μερικές φορές για αυτά που θέλω να πω. Θέλω να πω 'σας αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η τραγουδίστρια, θέλοντας να μοιράσει την αγάπη της στο κοινό της. Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes σε λίγες μόνο ώρες. Μάλιστα, τα σχόλια είναι εξίσου σημαντικού αριθμού, στα οποία επισημαίνεται το πόσο όμορφη δείχνει με αυτό το look.

 

Προτεινόμενα