Skip to main content

CELEBS

H Nicole Kidman έγινε 53 και ο σύζυγός της την αποθεώνει

Η έκπληξη και οι τρυφερές ευχές του

 



 

Τα γενέθλια της γιόρτασε το σαββατοκύριακο η Nicole Kidman, η οποία όσο απίστευτο και αν ακούγεται έγινε 53. Βέβαια με τα δεδομένα που επικρατούν αυτή την στιγμή στην Αμερική, η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να περάσει την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στο σπίτι μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, αντί για κάποιο famous party, όπως θα περίμενε κανείς. Παρόλα αυτά, η μέρα στο σπίτι κύλησε ευχάριστα αφού ο σύντροφός  Keith Urban αποφάσισε να της κάνει μια έκπληξη μαζί με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CBqv04WJyBY/

Στο γενέθλιο post που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram o Urban, βλέπουμε μια φωτογραφία με την χολιγουντιανή σταρ να βρίσκεται κρυμμένη πίσω από τεράστια μπαλόνια, με τα οποία ο αγαπημένος της είχε γεμίσει το σπίτι. Όπως ήταν φυσικό, οι εκατομμύρια θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν καθώς και αρκετοί φίλοι από τον χώρο της show biz. Ο μουσικός και στιχουργός ολοκλήρωσε την δημοσίευση του με μια τρυφερή λεζάντα στην όποια έγραψε χαρακτηριστικά «Τι δώρο έφεραν στον κόσμο αυτή την ημέρα η Janelle και ο Antony Kidman!!! Χρόνια πολλά μωρό μου.»

https://www.instagram.com/p/CBqhiY5pIZI/

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Χόλυγουντ και είναι παντρεμένοι από το 2006. Μαζί έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, Sunday Rose και τη Faith Margaret, ενώ η ηθοποιός έχει ακόμα δύο παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ