Skip to main content

CELEBS

Charlize Theron: «Δεν θέλησα ποτέ να παντρευτώ»

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού για την σχέση της με τον Sean Penn

 



 

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Charlize Theron στο «The Howard Stern Show», στην όποια δεν δίστασε να αναφερθεί σε λεπτομέρειες της προσωπικής της ζωής, που μέχρι τώρα ήταν άγνωστές.  Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με τον Sean Penn και μάλιστα αρνήθηκε τις φήμες που την ήθελαν αρραβωνιασμένη μαζί του «Όχι! Δεν έφτασα στο σημείο να παντρευτώ τον Sean. Αυτά είναι βλακείες. Ήμασταν σε σχέση. Αυτό μόνο, είχαμε σχέση».

https://www.instagram.com/p/B7fEyTyhk4E/

Ενώ συνεχίζοντας αποκάλυψε και άλλες λεπτομέρειες για την σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό «Είχαμε ασφαλώς, σχέση και ήταν αποκλειστική αλλά κράτησε για σχεδόν έναν χρόνο. Δεν συγκατοικήσαμε ποτέ. Δεν θα τον παντρευόμουν ποτέ. Δεν ίσχυε κάτι τέτοιο».

https://www.instagram.com/p/B8cD0-jhFzM/

Η Charlize Theron δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν νοιώθει μοναξιά αφού έχει τα παιδιά της ενώ η συμβίωση με κάποιον φαντάζει ακατόρθωτη για την ίδια αυτή την στιγμή «Δεν θέλησα ποτέ να παντρευτώ. Αυτό δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό για μένα. Όσο για την μοναξιά, δεν νιώθω ποτέ μόνη με τα παιδιά μου. Η ζωή μου τώρα δεν μου επιτρέπει πολύ χώρο για να συμβεί κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ζήσω ξανά με κάποιον άλλον. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ίσως χρειαστεί να αγοράσουν το σπίτι δίπλα μου. Δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να περάσω κάτι τέτοιο ξανά, είμαι αρκετά μεγάλη για τέτοιες ανοησίες».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά