Skip to main content

CELEBS

Ποια μας πήρε (πάλι) τον Timothée Chalamet;

Bρήκε στ' αλήθεια το άλλο του μισό;



Και ενώ ο κορωνοϊός εξαπλωνόταν με ταχύτατους ρυθμούς, η σχέση του Timothée Chalamet με την κόρη του John Depp, Lily-Rose Depp, διακόπηκε απότομα χωρίς πισωγυρίσματα όπως φαίνεται. Και αυτό γιατί, ο διάσημος ηθοποιός, αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα τα καθαρά του χέρια μέσα στην καραντίνα και να αναζητήσει πάλι  το άλλο του μισό, που όπως έγινε αντιληπτό βρέθηκε και μάλιστα ήδη οι δύο τους κάνουν διακοπές μαζί στο Μεξικό.

https://www.instagram.com/p/B8W5gTthNqt/

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το νέο φλογερό φλερτ του γοητευτικού Chalamet, είναι η Eiza González, η οποία φαινομενικά μπορεί να μοιάζει άγνωστη, όμως με μια πιο αναλυτική διερεύνηση, η καλή του δεν είναι τόσο τυχαία. Η Eiza González είναι μεξικανικής καταγωγής ηθοποιός με κύριες εμφανίσεις της στο «Bloodshot» και το «Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw». Η κατά 6 χρόνια μεγαλύτερή του, González, θα μπορούσε άνετα να ενταχθεί και στα πιο fashionable κορίτσια του Hollywood, αφού η εντυπωσιακά κομψές και στιλάτες εμφανίσεις της, δύσκολα παίρνουν απαρατήρητες. Μάλιστα, η μεταλλική silk χρυσή τουαλέτα που έφερε την υπογραφή του Ralph Lauren, που επίλεξε για το ετήσιο Vanity Fair Oscar party, προκάλεσε θετικά σχόλια για την εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/B8cIVVLHNUV/

https://www.instagram.com/p/B53aF0sngLV/

Ο Timothée Chalamet και η Eiza González εντοπίστηκαν στο Μεξικό από τα φώτα της δημοσιότητάς, όπου οι δύο τους έκαναν διακοπές. Είτε είναι, λοιπόν, το επόμενο χολιγουντιανό ζευγάρι είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο τους αποπνέουν έναν ολόφρεσκο ρομαντισμό.

https://www.instagram.com/p/CB2YMHCgpQD/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.