Skip to main content

CELEBS

Tom Hanks: Περιγράφει όλα όσα έζησε ενώ υπέφερε από τον κορωνοϊό

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Guardian



 

Στις 10 Μαρτίου στην αρχή της πανδημίας, ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson διαγνώστηκαν με τον νέο covid/19, τον οποίο κόλλησαν ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία για γυρίσματα.

Τρεις μήνες μετά ο διάσημος ηθοποιός μιλά σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Guardian για την εμπειρία του νέου κορωνοϊού: "Είμαστε καλά, το δύσκολο ήταν κυρίως δύο εβδομάδες που είχαμε πολύ διαφορετικές αντιδράσεις και ήταν πολύ περίεργο. Η γυναίκα μου δεν είχε γεύση, ούτε μύριζε, αντιμετώπισε σοβαρή ναυτία και είχε πολύ υψηλότερο πυρετό από εμένα. Εγώ είχα φοβερούς πόνους στο σώμα, ήμουν διαρκώς εξαντλημένος και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε, περισσότερο από 12 λεπτά. Αυτό βέβαια είναι και μέρος της φυσικής μου κατάστασης ούτως ή άλλως".

https://www.instagram.com/p/B9qBEyjJu4B/

Όσο για το αν φοβήθηκε, είπε: "Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, είπα "Είμαι 63, έχω διαβήτη τύπου 2, έχω στεντ στην καρδιά, είμαι "κόκκινη" περίπτωση; Όσο η θερμοκρασία μας δεν κορυφωνόταν και δεν είχαμε πνευμονία, δεν ανησυχούσαμε. Δεν είμαι άνθρωπος που ξυπνάω το πρωί και αναρωτιέμαι αν θα δω το τέλος της ημέρας. Είμαι πολύ ήρεμος γι' αυτό".

Αναφερόμενος στο πώς χειρίστηκαν οι ΗΠΑ την πανδημία, σημείωσε: "Ω Θεέ μου, έχω πολλά ερωτήματα σχετικά με την επίσημη θέση όπως και με την ατομική επιλογή. Υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να κάνει ο καθένας μας: Να φορά μάσκα, να τηρεί το μέτρο της κοινωνικής απόστασης και να πλένει τα χέρια του. Ξέρω πως κοινωνικά έχει πολιτικοποιηθεί αλλά δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος χτυπά κάτω το πόδι του και λέει: "Δεν θα κάνω αυτό που μου αναλογεί". Δεν βοηθά αν ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής, λέει κάτι τέτοιο, πιστεύω. Μεγάλωσα, επιζητώντας από τους ηγέτες μου ηρεμία και ενημερωμένη καθοδήγηση και δεν πιστεύω ότι το έχουμε αυτό", επεσήμανε.

cover photo: The Guardian

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.