Πώς η Zendaya κατάφερε να γυρίσει μία ταινία κατά τη διάρκεια του lockdown

Θέληση. Προστασία. Δράση

Τόνια Τζαφέρη

 

Και ενώ η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός και τραγουδίστρια Zendaya ετοιμαζόταν για τα γυρίσματα της Euphoria, όλα ακυρώθηκαν εξαιτίας του lockdown στις ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά όμως ο Sam Levinson και η Zendaya αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και μαζί με τον John David Washington, ο οποίος πρωταγωνιστεί με τη Zendaya, και ένα ακόμα περιορισμένο καστ ηθοποιών ετοίμασαν τα γυρίσματα μιας άλλης ταινίας, της «Malcolm & Marie», όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Deadline.

Πώς τα κατάφεραν; Σύμφωνα με τη Deadline, τα γυρίσματα έγιναν από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου σε ένα eco-conscious σπίτι στο Carmel. Η ομάδα έκανε τεστ για τον κορωνοϊό και έμεινε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει να γυρίζει.

Επιπλέον υπήρχαν πάρα πολλές οδηγίες που έπρεπε να ακολουθούν, ενώ στα γυρίσματα υπήρχε και γιατρός που παρακολουθούσε τους ηθοποιούς. Τα μέλη του καστ αλλά και το συνεργείο δεν είχαν επαφή με κανέναν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενώ δεν τους επιτράπηκε να αφήσουν το σπίτι όπου έμεναν καθόλου. Ακόμα και ο σεφ που μαγείρευε για όλους, έμενε εκεί για όσο καιρό γυριζόταν η ταινία.

Ποτέ δεν υπήρχαν πάνω από 12 άτομα στο σετ και η φυσική επαφή μεταξύ των ηθοποιών και της υπόλοιπης ομάδας ήταν πολύ περιορισμένη. Δεν υπήρχαν μικρόφωνα και οι ηθοποιοί ντύνονταν μόνοι τους. Κάθε μέρα τα σκηνικά έπρεπε να απολυμαίνονται ενώ γίνονταν συνεχώς θερμομετρήσεις. Η λίστα με τα πρωτόκολλα που έπρεπε να ακολουθούν είναι ατελείωτη.

Τελικά όμως όλα έγιναν όπως πρέπει. Τώρα το ερώτημα είναι πώς είναι το αποτέλεσμα. Σε λίγο καιρό θα το δούμε.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares