Skip to main content

CELEBS

Απεβίωσε η σύζυγος του Τζoν Τραβόλτα, Κέλλυ Πρέστον

To συγκινητικό μήνυμά του στο Instagram

 



 

«Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του Τζόν Τραβόλτα, Κέλλυ Πρέστον, στα 57 της χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο του μαστού. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός γνωστή μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη δίχρονη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και στις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, και σε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα της. Η ζωή και η αγάπη της Kelly θα μνημονεύονται πάντα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα ακούτε νέα μου για λίγο. Να ξέρετε όμως ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα έρθουν καθώς θα προσπαθούμε να επουλώσουμε την πληγή», έγραψε φανερά συντετριμμένος ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CCkgCG5ptxE/

Η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, «έφυγε» το πρωί της 12ης Ιουλίου, όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της οικογένειας στο περιοδικό People. Όπως αναφέρεται στη σχετική δήλωση, η 57χρονη είχε επιλέξει να κρατήσει κρυφή από το ευρύ κοινό τη σκληρή μάχη που έδινε με την ασθένεια και υποβαλλόταν το τελευταίο διάστημα σε θεραπεία, με την υποστήριξη των συγγενών της και των στενών της φίλων.

Ποια ήταν η Κέλλυ Πρέστον

Η Κέλλυ Πρέστον είχε συμμετάσχει ως ηθοποιός σε περισσότερες από 60 ταινίες και σειρές. Τα πιο γνωστά φιλμ στα οποία είχε εμφανιστεί περιλαμβάνουν το Mischief (1985), το Twins (1988) και το Jerry Maguire (1996).

https://www.instagram.com/p/B8uvwMeA5Q4/

Ήταν παντρεμένη με τον διάσημο ηθοποιό Τζον Τραβόλτα από το 1991, και είχαν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Η Πρέστον γνώρισε τον πρωταγωνιστή του «Pulp Fiction» το 1987 στα γυρίσματα της ταινίας «The Experts». Τέσσερα χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν και μάλιστα χρειάστηκε να επαναλάβουν την τελετή για 2η φορά, αφού ο πρώτος γάμος τους (που τελέστηκε από σαηεντολόγο ιερέα) θεωρήθηκε άκυρος.

https://www.instagram.com/p/B5O1chAHWEv/

Η ζωή του ζευγαριού σημαδεύτηκε από κάτι τραγικό, αφού ο πρωτότοκος γιος τους, Τζετ, ο οποίος γεννήθηκε το 1992 και έπασχε από αυτισμό, πέθανε το 2009 σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Πηγή

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30