Skip to main content

CELEBS

Αυτόν τον τύπο άσκησης ακολουθεί η Σίσσυ Χρηστίδου

Η σύνδεση με το ορμονικό θέμα που αντιμετωπίζει


Κατερίνα Ανδρομιδά

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το κανάλι της στο YouTube έχει μοιραστεί τη διατροφή που ακολούθησε προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στο ιδανικό βάρος με βάση τα δικά της κριτήρια. 

Με αφορμή τις συμβουλές που έδωσε στις followers της, μοιράστηκε κι ένα προσωπικό θέμα υγείας που έχει παίξει ρόλο στο τρόπο άσκησης που επιλέγει!

«Μπορεί να φάνηκε λίγο απότομο, αλλά δεν ήταν τόσο. Η προσπάθεια για να χάσω κιλά ξεκίνησε τον Φεβρουάριο. Προηγουμένως είχα ήδη ξεκινήσει να γυμνάζομαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που κάναμε ένα πρόγραμμα που μπορεί να προσαρμοστεί πάνω μου. Και αυτό είναι ένα άλλο βίντεο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για γυμναστική και ούτε την απολαμβάνουν. Οπότε υπάρχουν διάφορα τρικ και πράγματα που μπορούν να σε πείσουν να κάνεις. Υπάρχουν τρόποι να κάνεις γυμναστική ακόμη κι αν τη σιχαίνεσαι όπως εγώ», είπε αρχικά προσθέτοντας: «Ας πούμε, εγώ έχω άλλο ένα θέμα. Ορμονικό. Δεν ιδρώνω, δεν ιδρώνω ποτέ. Δεν ιδρώνω ούτε στις μασχάλες μου, ούτε αν κάτσω κάτω από τον ήλιο. Κάτι συμβαίνει με τους πόρους μου. Αυτό κάπως θα λέγεται, απλά δεν το έχω ψάξει. Επειδή λοιπόν δεν ιδρώνω, όταν ήμουν μικρή και έκανα γυμναστική στο σχολείο λιποθυμούσα. Πάθαινα θερμοπληξία, κοκκίνιζα και έπεφτα κάτω. Άρα, ήξερα ότι η μόνη γυμναστική που μπορώ να κάνω είναι η κολύμβηση, γιατί στο νερό αυτό δε συμβαίνει. Κάπως έτσι βρήκα ένα σύστημα με τον Κωνσταντίνο και ξεκίνησα να κάνω διάδρομο».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.