Skip to main content

CELEBS

Τελευταία ημέρα εκδίκασης της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά της εφημερίδας Sun

Όλες οι εξελίξεις και τo δώρο του διάσημου ηθοποιού στους θαυμαστές του



 

Εκατοντάδες ήταν οι θαυμαστές του «Πειρατή της Καραϊβικής» (μερικοί εξ αυτών ντυμένοι «Τζακ Σπάροου»), οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου την τελευταία ημέρα εκδίκασης της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά της εφημερίδας Sun, προκειμένου να δείξουν την υποστήριξη τους προς τον Depp.  

Μάλιστα, 25 εκ των θαυμαστών κατόρθωσαν να εισβάλλουν στη δικαστική αίθουσα, κρατώντας λουλούδια και δώρα.

Ο ηθοποιός έφτασε στο δικαστήριο ευδιάθετος και κομψός με γκρι κοστούμι και μαύρο πουκάμισο, χαιρέτισε τους θαυμαστές του και πήρε στα χέρια του κάποια από τα δώρα που του έδωσαν oι θαυμαστές. Ο Johnny Depp θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους υποστηρικτές του, καθώς αρκετοί από αυτούς τον περίμεναν έξω από το δικαστήριο καθημερινά επί τρεις εβδομάδες και έτσι φρόντισε να λάβουν έναν καφέ φάκελο, που περιείχε ιδιόχειρο σημείωμα με τις ευχαριστίες του και μια μαύρη μπαντάνα, ίδια με εκείνη που κατά την διάρκεια της δίκης, φορούσε ο Τζόνι Ντεπ, αντί για μάσκα, για προστασία από τον κορωνοϊό.

https://www.instagram.com/p/CDMlp70hSsa/

Από την άλλη πλευρά, χέρι – χέρι με τη νέα της σύντροφο Μπιάνκα Μπούτι, έφτασε στο δικαστήριο η Άμπερ Χερντ.

https://www.instagram.com/p/CDLo51_IgWQ/

Οι δύο γυναίκες διατηρούν δεσμό από τον Ιανουάριο του 2020. Η Μπιάνκα Μπούτι είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και εικονολήπτρια και ταξίδεψε μαζί με την Χερντ στο Λονδίνο για να παραβρεθούν στη δίκη, στην οποία η 34χρονη, πρώην σύζυγος του Ντεπ, είναι η κύρια μάρτυρας της σκανδαλοθηρικής Sun.

Τις πρώτες ημέρες της δίκης κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος παραδέχτηκε πως είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και από μικρός ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και στις ουσίες, αρνήθηκε, όμως, σθεναρά, πως κακοποιούσε την νεαρή σύζυγό του. Αντίθετα, ο ηθοποιός υποστήριξε πως η Άμπερ Χερντ ήταν βίαιη απέναντί του και τον Μάρτιο του 2015, σε ταξίδι του ζευγαριού στην Αυστραλία, η Χερντ, μετά από έντονο καβγά, εκσφενδόνισε μπουκάλια βότκας προς το μέρος του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Από την πλευρά της η Άμπερ Χερντ κατέθεσε πως ο πρώην σύζυγός της ήταν παράλογα ζηλιάρης, την χτυπούσε και μάλιστα, σε καβγά τους, φοβήθηκε πως θα ρίξει την μικρότερη αδελφή της από τις σκάλες, επειδή είχε ακούσει πως ο ηθοποιός είχε σπρώξει από τις σκάλες την Κέιτ Μος, όταν διατηρούσε σχέση μαζί της στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Χθες η δικηγόρος Σάσα Βας, εκπρόσωπος του εκδοτικού ομίλου News Group Newspapers, στον οποίο ανήκει η Sun, ολοκλήρωσε την αγόρευσή της χαρακτηρίζοντας τον  Johnny Depp «Απελπιστικά εθισμένο, που κατ’ επανάληψη έχανε τον έλεγχο». Η ίδια, τόνισε πως ο Ντεπ είχε «τρομακτική συμπεριφορά» που έκανε τη Χερντ «να φοβάται για τη ζωή της».

Σήμερα, η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί με την αγόρευση της νομικής ομάδας του Τζόνι Ντεπ. Οι συνήγοροι του αστέρα του Χόλιγουντ θα υποστηρίξουν πως, σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία που κατατέθηκαν στη δίκη, η Άμπερ Χερντ ήταν εκείνη που ασκούσε βία εναντίον του Ντεπ κατά την διάρκεια του σύντομου, αλλά, ταραχώδη, έγγαμου βίου τους.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, ένα χρόνο αργότερα η Χερντ ζήτησε διαζύγιο κατηγορώντας τον σύζυγό της για κακοποίηση. Το διαζύγιο του ζευγαριού ολοκληρώθηκε το 2017.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη!

Η αγάπη της στη μόδα, το όνομά της και ο έρωτάς της με τον άντρα της

Προτεινόμενα

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να επανεφεύρετε τον εαυτό σας κάνοντας restart

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε ηλικία