Skip to main content

CELEBS

Ellen DeGeneres: Δηλώνει «ένοχη» απέναντι στις κατηγορίες των συνεργατών της

 

«Υπόσχομαι να αναλάβω τις ευθύνες μου»

 



 

Στο εδώλιο του «κακού» συνεργάτη κλήθηκε να παρευρεθεί η Ellen DeGeneres, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια και ηθοποιός, αφού πριν από περίπου ένα μήνα, δέκα πρώην συνεργάτες της ισχυρίστηκαν ότι αντιμετώπισαν εκφοβισμό, ρατσιστικά σχόλια ενώ δεν είχαν το δικαίωμα να απευθυνθούν προσωπικά στην παρουσιάστρια του «The Ellen DeGeneres Show». Έπειτα από τις καταγγελίες αυτές, η WarnerMedia ξεκίνησε έρευνα μεταξύ των συνεργατών, με την διάσημη παρουσιάστρια να ζητάει δημόσια συγγνώμη για τις κατηγορίες περί «τοξικού περιβάλλοντος εργασίας».

https://www.instagram.com/p/B4gJK9JhdKU/

Σύμφωνα με τον διεθνή τύπο, η Ellen DeGeneres αποφάσισε να στείλει μια επιστολή προς το προσωπικό της εκπομπής προκείμενου να αναλάβει την ευθύνη αλλά και να διορθώσει την τρέχουσα κατάσταση. «Όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή μας, στην πρώτη μας συνάντηση είπα σε όλους ότι το Ellen DeGeneres Show θα ήταν ένα χαρούμενο μέρος - κανείς δεν θα υψώσει ποτέ τη φωνή του και όλοι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Προφανώς, κάτι άλλαξε και είμαι απογοητευμένη που έμαθα ότι αυτό δεν συνέβη. Λυπάμαι γι’ αυτό. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο από τα πιστεύω μου κι από ό,τι ήλπιζα για αυτή την εκπομπή».

«Μαθαίνω επίσης ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μου μιλούν εκ μέρους μου και παρερμηνεύουν το ποια είμαι και αυτό πρέπει να σταματήσει. Ως ένας άνθρωπος που έχει κριθεί και που κόντεψε να χάσει τα πάντα απλά και μόνο επειδή είναι αυτός που είναι, καταλαβαίνω πραγματικά και συμπονώ βαθιά όσους αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή άδικα, όσους δεν αντιμετωπίζονται ως ίσοι ή, χειρότερα, αγνοούνται. Το ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώθετε έτσι, με κάνει να αισθάνομαι απαίσια» συνέχισε στην απολογητική επιστολή της.

https://www.instagram.com/p/B63zZ5NhbdW/

Μάλιστα, κλείνοντας τον λόγο της, η DeGeneres δεσμεύτηκε πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον ενώ σημείωσε πως μέλημα της από εδώ και στο εξής, είναι πλέον να διορθώσει το πρόβλημα.  «Όλοι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα λόγια και οι πράξεις μας επηρεάζουν τους άλλους και χαίρομαι που πλέον είμαι ενήμερη για τα ζητήματα που υπάρχουν στην εκπομπή μας", έγραψε. "Υπόσχομαι να αναλάβω τις ευθύνες μου, συνεχίζοντας να πιέζω τον εαυτό μου και άλλους γύρω μου να εξελιχθούν και να μάθουν. Είναι σημαντικό για μένα και για την Warner Bros. να ξέρετε ότι όποιος έχει κάτι να πει μπορεί να μιλήσει και να αισθάνεται ασφαλής να το κάνει».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.