Skip to main content

CELEBS

Ellen DeGeneres: Θα σταματήσει το «The Ellen DeGeneres Show»;

«Όλοι γνωρίζουν ότι η Ellen είναι κακή και απίστευτα δύστροπη»

 



 

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά τις κατηγορίες για «τοξικό περιβάλλον εργασίας» στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, «The Ellen DeGeneres Show». Σύμφωνα με αυτές, η διάσημη παρουσιάστρια σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το show, κάτι που είναι εξαιρετικά περίπλοκο λόγω των συμβολαίων που έχει υπογράψει με την Warner Bros και τα οποία έχουν ισχύ μέχρι το 2022.

Η εταιρεία παραγωγής του "The Ellen DeGeneres Show", Telepictures, δήλωσε στην DailyMail.com ότι η Ellen είναι έτοιμη «κλείσει τα μικρόφωνα» έπειτα από τις κατηγορίες που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα. «Πιστεύει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και ο μόνος τρόπος για να ανακτήσει την προσωπική της φήμη από αυτό που συμβαίνει είναι να σταματήσει την εκπομπή…Η αλήθεια είναι ότι ήξερε τι συνέβαινε - είναι το σόου της... Μπορεί να κατηγορηθεί οποιοδήποτε στέλεχος, αλλά η Ellen είναι τελικά εκείνη που φταίει», ανέφεραν οι πηγές της.

Πηγές του Page Six υποστηρίζουν ότι  «Όλοι γνωρίζουν ότι η Έλεν είναι κακή και απίστευτα δύστροπη. Τώρα που η Warners ξεκίνησε έρευνα, υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι που προβαίνουν σε καταγγελίες που δεν μπορούν να τις αγνοήσουν. Αυτό βάζει τη Warners σε μια δύσκολη θέση σχετικά με το συμβόλαιο της Έλεν - επένδυσαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στη συμφωνία τους μαζί της. Εάν αποφασίσουν ότι θέλουν να τη διώξουν -κάτι που φαίνεται όλο και πιο πιθανό- αυτό θα είναι ένα μεγάλο νομικό πρόβλημα. Επιπλέον, δεν θα φύγει με τη φήμη της αλώβητη».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.