Skip to main content

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στην Επίδαυρο με….. «τρομερή παρέα»

Η Μαρίνα Ρίζου απόλαυσε μαζί του την Λυσιστράτη του Αριστοφάνη

 



 

Στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται πως έχει έρθει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποχωρίζοντας για λίγο το Los Angeles, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια. Ο Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε την δημόσια εμφάνιση του στην Επίδαυρο, όπου απόλαυσε την αρχαία κωμωδία «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Στεφανία Γουλιώτη, τον Νίκο Ψαρρά και τη Βίκυ Βολιώτη, σε σκηνοθεσία του καλού του φίλου, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Ωστόσο, ο ηθοποιός, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, δεν πήγε μόνος του στην παράσταση, αλλά συντροφιά με μια «τρομερή παρέα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, για την Μαρίνα Ρίζου, που τον συνόδευε. Ο Παπακαλιάτης δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφίες με την ταλαντούχα τραγουδίστρια. Μάλιστα, σε μια από αυτές, οι δύο καλοί φίλοι βγάζουν σέλφι φορώντας μάσκα προστασίας.

https://www.instagram.com/p/CDbxOwLBk8T/

«Δεν είναι μόνο ότι είδα μια υπέροχη παράσταση. Την είδα και με τρομερή παρέα @marizarizouofficial. “Λυσιστράτη” σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Περήφανος για τον φίλο μου που έχει τόσο ταλέντο, αντίληψη και ευαισθησία. Όλοι, μα όλοι, εξαιρετικοί», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης του.

Όπως ήταν φυσικό, οι δύο τους έκλεψαν τις εντυπώσεις την υπέροχη αυτή βραδιά.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα