Skip to main content

CELEBS

Συνατσάκη: «Θα κάνω αυτό το ποστ για να αντικρίσω την δική μου ντροπή»

Ένα ειλικρινές μήνυμα για το σώμα και τις ατέλειες της



 

Ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα στις γυναίκες να αγαπάνε το σώμα τους με τις ατέλειές του έστειλε η Μαίρη Συνατσάκη. Γι' αυτόν τον λόγο η παρουσιάστρια και influencer θέλησε λοιπόν να δείξει πώς είναι το σώμα της χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Για την ακρίβεια η Μαίρη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της με μαγιό. Στη μία το κορμί της είναι αψεγάδιαστο, ενώ στη άλλη είναι πιο χαλαρό.

«Ίδιος άνθρωπος, ίδια ώρα, ίδιο σώμα, άλλη πόζα... Θα κάνω αυτό το ποστ για να αντικρίσω την δική μου ντροπή • Συζητούσαμε πολύ προχθές για το πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα φωτοσοπ και τα σμουθνες και τα «μαζέματα» με απλικέσιο στα σώματα εδώ στο ινσταγκραμ. Ξέρω ότι στην βάση τους τα social media είναι μια ιλουστρασιον εκδοχή της ζωης όλων μας, αλλά πόση ευθύνη έχουμε που συντηρούμε μόνιμα και μόνο αυτήν την όψη της, μετατρέποντας την σε ουτοπική κανονικότητα; Πολλή! Μας είπαν «Αυτό το πρότυπο γυναίκας είναι το όμορφο» κι εμείς πειστήκαμε και προσπαθούμε όλες να του μοιάσουμε. Σε αυτό το ένα. Το αψεγάδιαστο. Όλες. Και γιατί; Για να αρέσουμε περισσότερο στους άντρες; Για να μας θαυμάζουν περισσότερο οι γυναίκες; Για να μην αντικρίσουμε ποτέ τον ολόκληρο εαυτό μας; Για να παραμείνουμε βολικά θύματα μιας ολόκληρης βιομηχανίας που μας θέλει να μην αντέχουμε την όψη φλοιού πορτοκαλιού στα πόδια μας, ενώ το 90% από εμάς την έχει.

Έλα μωρε παιδιά... μέχρι πότε; Είμαι 1,67. 60 κιλά. Γυμνάζομαι εδώ και χρόνια. Προσέχω να τρέφομαι υγιεινά όσο μπορώ. Όχι πάντα. Όχι με τον ίδιο τρόπο κάθε περίοδο.

Έχω χαλάρωση και κυτταρίτιδα που φαίνονται περισσότερο με συγκεκριμένο φως και σε συγκεκριμένες στάσεις, κυρίως σε αυτές που καθόμαστε κανονικά σαν άνθρωποι δηλαδή και όχι σαν influencer.  Και δεν πειράζει. Δε με ορίζει μια στιβάδα δέρματος. Να μην αρέσουμε καθόλου αν είναι να αρέσουμε μόνο για την λεία στιβάδα δέρματος μας φίλη μου. Μας τραβάει η βαρύτητα κάθε δευτερόλεπτο. Όλα θα αλλοιωθούν αργά ή γρήγορα. Κράτα την ψυχή λίγο πιο αληθινή» έγραφε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/CDoDfvcHsmY/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων