Skip to main content

CELEBS

Ryan Reynolds για τον κορωνοϊό: «Ελπίζω οι νέοι άνθρωποι να μη σκοτώσουν τη μητέρα  μου»

Το χιουμοριστικό σχόλιο κλείνοντας τον λόγο του



Έκκληση στους νέους να σταματήσουν τα επικίνδυνα πάρτι κάνει ο Ryan Reynolds, καθώς γίνονται εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.

Ο διάσημος ηθοποιός με φωνητικό μήνυμα προέτρεψε τους κατοίκους του Καναδά να σταματήσουν να πηγαίνουν σε πάρτι και να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της εξάπλωσης της πανδημίας. «Ελπίζω οι νέοι να μην σκοτώσουν τη μητέρα μου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χολιγουντιανός σταρ.

https://www.instagram.com/p/CB__p6XpYDj/

«Πιθανότατα δεν γνωρίζουν ότι χιλιάδες νέοι δεν αρρωσταίνουν απλώς από τον κορωνοϊό, αλλά πεθαίνουν κιόλας από αυτό. Είναι τρομερό ότι επηρεάζει τους πιο ευάλωτους από μας. Για παράδειγμα, στην περιοχή εκεί μένουν μερικοί από τους πιο κουλ ανθρώπους στη γη. Ο David Suzuki, περιβαλλοντολόγος ακτιβιστής, ζει εκεί. Η μητέρα μου ζει εκεί. Και δεν θέλει να είναι κλεισμένη όλη μέρα σπίτι της. Θέλει να ταξιδέψει εκεί έξω στην παραλία Kitsilano, ψάχνοντας για έναν νεαρό 30χρονο και να γίνει η κυρία Robbinson από την γνωστή ταινία» είπε συνεχίζοντας με χιούμορ.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department