Skip to main content

CELEBS

Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο!

Η φωτογραφία με τις πατερίτσες στο Instagram

 



 

Ανησυχία προκάλεσε στους διαδικτυακούς του φίλους ο Αλέξης Γεωργούλης με την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και Ευρωβουλευτής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να στηρίζεται σε πατερίτσες και να έχει το πόδι του σε γύψο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη.

Το μόνο που αποκάλυψε στη λεζάντα της φωτογραφίας είναι ότι βρισκόταν στον Όλυμπο και χρειάστηκε να χειρουργηθεί στην Λάρισα.

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξης Γεωργούλης.

https://www.instagram.com/p/CEUmz6UgNTH/

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.