Skip to main content

CELEBS

Katy Perry: Φωτογραφίζει το σώμα της, λίγες μέρες μετά την γέννηση της κόρης της

«Μαλλιά και μακιγιάζ: εξάντληση»

 



 

Πριν από λίγες ημέρες, η Katy Perry και ο αγαπημένος της Orlando Bloom υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Οι δύο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό της μικρής τους κόρης, αφού όπως έχουν αποκαλύψει όνειρό τους είναι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Η pop τραγουδίστρια σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης, μοιραζόταν με τους θαυμαστές της φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Αυτό αποφάσισε να κάνει ακόμα και λίγες μέρες μετά την γέννηση του μωρού της.

https://www.instagram.com/p/CBhak2anSRn/

Η Katy Perry δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram stories του λογαριασμού της, λίγες μέρες μετά τον τοκετό, όπου συγκέντρωσε χιλιάδες θετικά σχόλια και αντιδράσεις. Πρόκειται για μια selfie που τραβάει η ίδια μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου και φοράει άνετα εσώρουχα εγκυμοσύνης. Χωρίς μακιγιάζ και με ατημέλητα μαλλιά, η ίδια δείχνει φυσική αλλά και πιο εξαντλημένη από ποτέ. Παρόλα αυτά η χαρά της δεν κρύβεται.  

«Μαλλιά και μακιγιάζ: εξάντληση», έγραψε η Katy Perry με χιουμοριστικό ύφος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.