Skip to main content

CELEBS

Brad Pitt: Θα κυκλοφορήσει την δική του ροζ σαμπάνια

Θα κοστίζει μόλις 390 δολάρια περίπου

 



 

Μετά τις αδερφές Delevingne και την είδηση πως πρόκειται να λανσάρουν το δικό τους κρασί Prosecco, ο Brad Pitt σύντομα θα κυκλοφορήσει την δική του ροζ σαμπάνια, με το όνομα «Fleur du Miraval». Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστό πως διαθέτει στην κατοχή του μια από τις διασημότερες ετικέτες κρασιών παγκοσμίως που φέρει την επωνυμία Miraval. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός, όταν ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του  Angelina Jolie, αγόρασαν το κτήμα Miravel το 2011. Από τότε, το πρώην ζευγάρι συνεργάζεται με οικογένεια οινοποιών Perrins, λειτουργώντας την εταιρεία κρασιών.

https://www.instagram.com/p/CEjmqezpwQG/

Σύμφωνα με το Forbes, το νέο εγχείρημα της εταιρείας του γοητευτικού 56χρόνου, σε συνεργασία με την φημισμένη οικογένεια παραγωγών σαμπάνιας έκτης γενιάς, Péters, ήταν η δημιουργία μιας εκλεκτής ροζ σαμπάνιας.

«Για μένα, η σαμπάνια δημιουργεί συναισθήματα γιορτής, ποιότητας, κύρους και πολυτέλειας. Αλλά η ροζέ σαμπάνια εξακολουθεί να είναι σχετικά άγνωστη. Υποστηριζόμενη από την επιτυχία μας με την Miraval στην Προβηγκία, ήθελα να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα καθοριστικό brand ροζέ σαμπάνιας, εστιάζοντας όλες τις προσπάθειές μας μόνο σε αυτό το χρώμα» δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο People.

https://www.instagram.com/p/CElYH6Kj84D/

Η ροζ σαμπάνια του Brad Pitt θα κοστίζει μόλις 390 δολάρια ενώ θα είναι διαθέσιμη στο κοινό τον Οκτώβριο. «Πάνω απ 'όλα, είναι ένα υπέροχο, εξαιρετικό κτήμα, το οποίο ερωτεύτηκα και συνεχίζω να επενδύω για να το κάνω ένα από τα καλύτερα κτήματα στην Προβηγκία. Για το κρασί, συνεργάστηκα με την οικογένεια Perrin. Βγάζουν οινοποιούς εδώ και πέντε γενιές. Είμαστε μαζί σε αυτό μακροπρόθεσμα. Δεν είναι απλώς μια τάση που θα περάσει» ανέφερε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός