Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie: Μια ακόμα σημαντική δωρεά προστίθεται στο φιλανθρωπικό της έργο

Παροχή βοήθειας στα παιδιά της Υεμένης

 



 

Οικονομική στήριξη χρειάζεται άμεσα η Υεμένη, αφού εκτός από τον Covid-19, η χώρα της Μέσης Ανατολής πλήττεται διαρκώς από πολεμικές συγκρούσεις, πλημμύρες και καταστροφές με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όπως έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης, κακή υγιεινή και σοβαρό υποσιτισμό. Πάνω από 12 εκατομμύρια παιδιά στην Υεμένη χρειάζονται επειγόντως ανθρωπιστική βοήθεια.

Την στήριξη τους, στην χώρα αυτή, προσπάθησαν να προσφέρουν δύο μικρά αγόρια από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Ayaan Moosa και ο Mikaeel Ishaaq, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα περίπτερο με λεμονάδες έξω από το σπίτι τους. Το «Lemonade for Yemen-Aid» ασφαλώς τράβηξε τα βλέμματα του διεθνή Τύπου και φυσικά όπως έγινε μετέπειτα γνωστό, κέντρισε την προσοχή και της Angelina Jolie. Η διάσημη ηθοποιός που μετρά αρκετές δωρεές στο ενεργητικό της, αποφάσισε να συμβάλει στον συγκεκριμένο έρανο, παρέχοντας οικονομική στήριξη.

https://www.instagram.com/p/CDv_p60HTmV/?utm_source=ig_embed

Μάλιστα, τα δύο μικρά παιδιά έλαβαν γράμμα με την υπογραφή της Jolie στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά «Αγαπητοί Ayaan και Mikaeel. Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εσείς και οι φίλοι σας για να βοηθήσετε τα παιδιά στην Υεμένη. Λυπάμαι που δεν μπορώ να αγοράσω μια λεμονάδα από εσάς, αλλά θα ήθελα να κάνω μια δωρεά στο περίπτερο σας. Με αγάπη». Όπως αποκάλυψε στο Ilford Recorder, η μητέρα του Ayaan, η Adeela Moosa, τα δύο αγόρια δεν γνώριζαν αρχικά την χολιγουντιανή σταρ «Όταν τους το είπαμε, είχαν μια κενή έκφραση γιατί δεν είχαν ιδέα ποια ήταν. Επομένως, έπρεπε να παρακολουθήσουμε το Tomb Raider για να καταλάβουν πόσο διάσημη είναι».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;