Skip to main content

CELEBS

«Άγγελοι του Τσάρλι»: Ξανά μαζί οι τρεις πρωταγωνίστριες της ομώνυμης ταινίας

Μετά από πρωτοβουλία της Drew Barrymore



 

Η Drew Barrymore ήταν μια από τις τρεις πρωταγωνίστριες, της διάσημης ταινίας. Στην πρεμιέρα της νέας της καθημερινής εκπομπής για το δίκτυο CBS, έχει ετοιμάσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για το κοινό της. Φρόντισε την επανένωση των τριών πρωταγωνιστριών: Drew Barrymore, Cameron Diaz και Lucy Liu στην πρεμιέρα της εκπομπής της, προκειμένου να αναβιώσουν τους «Άγγελους του Τσάρλι» του 2000.

https://www.instagram.com/p/CE8CBaNHheR/

Έτσι η Diaz και η Liu θα είναι οι πρώτες καλεσμένες στο Drew Barrymore Show που κάνει πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Η τριάδα των «Άγγελων του Τσάρλι» είχε συναντηθεί ξανά τον Μάιο του 2019, κατά την διάρκεια τελετής προς τιμή της Λούσι Λιού στη λεωφόρο της δόξας στο Hollywood.

Είκοσι χρόνια μετά την επιτυχημένη ταινία, οι τρεις τους εξακολουθούν να αποσπούν τα βλέμματα και να εντυπωσιάζουν το κοινό, πόσο μάλλον όταν συναντώνται και οι τρεις τους ξανά μαζί.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department