Skip to main content

CELEBS

Halle Berry: Η ζωή της μετά το Όσκαρ δεν ήταν ακριβώς όπως την περίμενε

Ίσως ήταν λίγο δυσκολότερη από όσο είχε φανταστεί

 



 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο «Variety», η Halle Berry μίλησε για τις προσδοκίες που είχε από το Όσκαρ, το οποίο κέρδισε πριν από σχεδόν 19 χρόνια. Όπως αποκάλυψε η ίδια, αλλιώς είχε φανταστεί την ζωή της μετά από αυτή την διάκριση και αλλιώς τελικά εξελίχθηκαν τα πράγματα. Μάλιστα, η Halle Berry είναι η πρώτη μαύρη ηθοποιός που κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματίδιο στην κατηγορία α’ γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία «Monster’s Ball».

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι κάπως ήμουν πάνω στη σκηνή και θυμάμαι τον Russell Crowe να ψιθυρίζει στο αυτί μου “Ανάπνευσε, φίλε. Ανάπνευσε.” Μετά θυμάμαι ότι γύρισα από την άλλη και είδα όλα τα πρόσωπα και ξεκίνησα να μιλάω. Το επόμενο πρωί, σκέφτηκα “Ουάου, επιλέχθηκα να ανοίξω μία πόρτα. Αναρωτιέμαι, ήταν αυτή μία σημαντική στιγμή ή ήταν μία σημαντική στιγμή για εμένα; Ήθελα να πιστέψω ότι ήταν μεγαλύτερο από μένα. Αισθανόμουν ότι ήταν τόσο πολύ μεγαλύτερο από μένα, κυρίως επειδή ήξερα ότι άλλοι έπρεπε να ήταν εκεί πριν από εμένα και δεν ήταν», ανέφερε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/B9ZhTfZDxcq/

Όπως επισήμανε βέβαια και η ίδια, η σημαντική αυτή βράβευση της δεν ανταποκρίθηκε τελικά στις προσδοκίες της. «Νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό ήταν επειδή δεν υπήρχε θέση για κάποια σαν εμένα. Σκεφτόμουν “Ώ, όλα αυτά τα σπουδαία σενάρια πρόκειται να έρθουν στο δρόμο μου. Όλοι οι σπουδαίοι σκηνοθέτες πρόκειται να χτυπήσουν την πόρτα μου. Δε συνέβη. Μάλιστα, έγινε λίγο δυσκολότερο. Το λένε η κατάρα του Oscar. Περιμένουν ότι θα το “γυρίσεις” σε ερμηνείες άξιες βραβείων. Απλά επειδή κέρδισα ένα βραβείο δε σημαίνει ότι μαγικά, την επόμενη ημέρα, υπήρχε θέση για εμένα. Απλά συνέχιζα να φτιάχνω το δρόμο εκεί που δεν υπήρχε τίποτα».

https://www.instagram.com/p/CB6zPbcj7U_/

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.