Skip to main content

CELEBS

Justin Bieber – Hailey Baldwin: Αυτό είναι το νέο τους «φτωχικό» αξίας 26 εκατ. δολαρίων

Διαθέτει 7 κρεβατοκάμαρες και 10 μπάνια

 



 

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin έκλεισαν δύο χρόνια γάμου, γιορτάζοντας την επέτειο τους λίγες μέρες πριν. Εκτός από αυτή την χαρά, το διάσημο ζευγάρι αυτές τις ημέρες γιορτάζει και για την νέα του κατοικία που αγοράσαν τελευταία στο Μπέβερλι Χιλς. Πρόκειται για μια ονειρεμένη έπαυλη αξίας 25,8 εκατ. δολαρίων, την στιγμή που το ζευγάρι πριν λίγους μήνες είχε ξοδέψει ακόμα 8,5 εκατ. δολάρια για ένα ακόμη σπίτι.

Το «φτωχικό» παλατάκι τους βρίσκεται σε περιφραγμένη κοινότητα στο Beverly Park, δίπλα σε άλλες τεράστιες κατοικίες όπου διαμένουν και άλλοι διάσημοι celebrities. Μεταξύ άλλων, το νέο τους σπίτι  διαθέτει 7 κρεβατοκάμαρες, 10 μπάνια, τεράστιο σαλόνι, επίσημη τραπεζαρία, καθιστικό, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών και αχανή κουζίνα. Η βασική κρεβατοκάμαρα έχει δικό της σαλόνι, διπλές ντουλάπες και μπάνια με θερμαινόμενο πάτωμα. Παράλληλα, πέρα από τον υπερμεγέθη κήπο, έχει πολλά μπαλκόνια, πισίνα, γήπεδο τένις, πλακόστρωτη αυλή με ξυλόφουρνο και τζάκι, λίμνη με ψάρια και εκτάσεις με γρασίδι.

https://www.instagram.com/p/CC4PmiCJ83Z/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.