Skip to main content

CELEBS

Ellen DeGeneres: Ζήτησε συγγνώμη από τους υπαλλήλους της στην πρεμιέρα της εκπομπής της

«Αν μας βλέπετε γιατί με αγαπάτε σας ευχαριστώ!»

 



 

 Μετά τις δεκάδες καταγγελίες για κακή συμπεριφορά προς τους εργαζομένους της, η Ellen DeGeneres έκανε πρεμιέρα στις μικρές οθόνες, μιλώντας ανοιχτά για όλα όσα της καταλογίζουν το τελευταίο διάστημα.  «Αν μας βλέπετε γιατί με αγαπάτε σας ευχαριστώ και αν μας βλέπετε γιατί δεν με αγαπάτε, καλωσήρθατε», είπε στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η διάσημη παρουσιάστρια. «Αυτά τα παίρνω πολύ σοβαρά», είπε και πρόσθεσε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που υπέστησαν όλα αυτά. Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου».

https://www.instagram.com/p/CFamVhKBWOZ/

Η διάσημη παρουσιάστρια είπε ότι έγιναν πολλές συζητήσεις με τους συντελεστές της εκπομπής για το πώς θέλουν να είναι το μέλλον της. «Κάναμε όλες τις αλλαγές που έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση. «Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα καταπνίξω όλα αυτά».

https://www.instagram.com/p/CFZ0qyUAsUo/

Τόνισε πως μπορεί να είναι καλή ηθοποιός αφού έχει παίξει την στρέιτ σε πολλές ταινίες όμως επισήμανε πως : «Δεν είμαι τόσο καλή ώστε να σας κοροϊδεύω για το ποια είμαι εδώ και 17 χρόνια» και κατέληξε: «Είμαι το αφεντικό 270 ανθρώπων που έχουν φτάσει αυτή την εκπομπή εδώ που είναι σήμερα και τους είμαι ευγνώμων. Θέλω ο καθένας τους να είναι χαρούμενος και περήφανος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή».

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30