Skip to main content

CELEBS

Sharon Stone: Tο καλύτερο της κινηματογραφικό φιλί

O συγκεκριμένος star έχει καταγραφεί ήδη στη λίστα με τους "best kissers" του κινηματογράφου



Eίναι μια από τις ερωτήσεις, όπου διάσημες Χολιγουντιανές stars δεν μπορούν να αποφύγουν. Αυτήν την φορά, η Sharon Stone αποκάλυψε την Τρίτη στο ‘’Watch What Happens Live’’ το πιο ερωτικό φιλί, που έχει δώσει ποτέ ‘’on camera’’.

Μετρώντας τέσσερις δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής, η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως ο βραβευμένος με Όσκαρ, Robert De Niro ήταν "μακράν" ο καλύτερος συμπρωταγωνιστής, ο οποίος της έδωσε κάποτε το καλύτερο κινηματογραφικό φιλί όλων των εποχών. Η 62χρονη star και ο 77χρονος ηθοποιός είχαν ανταλλάξει αυτό το φιλί για τις ανάγκες της ταινίας Casino, που προβλήθηκε το 1995.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια, "Ήμουν τόσο ερωτευμένη μαζί του ως ηθοποιός. Η σκηνή ήταν πραγματικά υπέροχη οπότε δεν ξέρω, κυρίως εξαιτίας του θαυμασμού μου γι' αυτόν τον άντρα, αν θα μπορούσε να συγκριθεί στα μάτια μου κάποιος άλλος μαζί του".

Η ηθοποιός μάλιστα, αστειεύτηκε λέγοντας πως "ακόμη κι αν ο DeNiro τη χτυπούσε στο κεφάλι με ένα σφυρί, εκείνη θα παρέμενε το ίδιο ενθουσιασμένη μαζί του". Η star του Bασικού Ενστίκτου παραμένει μέχρι σήμερα στα 62 της, εκθαμβωτική και αφήνει τους πάντες άφωνους με την νεανική και σέξι εικόνα της.

Η συνεργασία της με τον Robert De Niro στη συγκεκριμένη ταινία φαίνεται πως παραμένει ανεξίτηλη στην πορεία της καριέρας της ενώ ο star έχει καταγραφεί ήδη στη λίστα με τους "best kissers" του κινηματογράφου!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.