Skip to main content

CELEBS

Η Sophia Loren επιστρέφει στα 86 της στον κινηματογράφο

Ύστερα από 11 χρόνια απουσίας, η θρυλική ηθοποιός και πάλι στις οθόνες



Στα 86 της χρόνια η θρυλική Sophia Loren επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, ύστερα από 11 χρόνια απουσίας! Η σπουδαία ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο της Madame Rosa σε remake της ταινίας που κέρδισε το Οσκαρ ξενόγλωσσου φιλμ το 1978, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του γιου της, Edoardo Ponti.

Το συγκεκριμένο έργο σηματοδοτεί τη θριαμβευτική επιστροφή της Loren στα κινηματογραφικά δρώμενα και μάλιστα σε έναν από τους πιο δυνατούς ρόλους στην καριέρα της συνολικά. Η Madame Rosa είναι μία Εβραία επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, που αναλαμβάνει τα ορφανά των ιερόδουλων, με τις οποίες συνεργαζόταν στο Μπάρι. Ένα παιδί, όμως αλλάζει τη ζωή της. Ο λόγος για το δωδεκάχρονο Σενεγαλέζο Momo (Ibrahima Gueye), με τον οποίο πιάνει φιλίες όταν εκείνος προσπαθεί να κλέψει από εκείνη τα κηροπήγιά της.

Η Loren από μόνη της με συμμετοχή σε περίπου 100 ταινίες μέχρι σήμερα, έχει γράψει τη δική της ιστορία στον κινηματογράφο αφού ήταν η πρώτη που κέρδισε Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για ξένο φιλμ το 1961 και έκτοτε έχει «σπάσει» μερικά αξιοσημείωτα ρεκόρ. Μάλιστα, περιγράφει τον ρόλο που υποδύεται εντελώς διαφορετικά: «Είναι σκληρή, είναι εύθραυστη, ξέρει να επιβιώνει. Με πολλούς τρόπους μου θυμίζει τη δική μου μητέρα». Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Η ταινία «The Life Ahead» χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα, έχει ήδη δημιουργήσει προσδοκίες για άπειρα βραβεία. Μία διαφορετική προσαρμογή του ίδιου μυθιστορήματος άλλωστε είχε κερδίσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 1978, ενώ έδωσε επίσης ένα βραβείο César στην πρωταγωνίστρια Simone Signoret. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός