Skip to main content

CELEBS

Ποιός είναι ο Sir David Attenborough, που 'έσπασε' το ρεκόρ της Jennifer Aniston στο Instagram;

Ενα εκατομμύριο followers σε 4 ώρες, είναι πολύ σοβαρός λόγος να τον τσεκάρεις



Sir David Attenborough: Πρόκειται για μια προσωπικότητα με τουλάχιστον 60 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση της Βρετανίας και όχι μόνο. Ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στο instagram την Πέμπτη το πρωί, με σκοπό να μοιραστεί τις απόψεις του για το περιβάλλον με το ευρύτερο κοινό, καθώς όπως είπε, το να σώζεις τον πλανήτη αποτελεί μια "επικοινωνιακή πρόκληση”.

Ο Attenborough κατάφερε μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες να φτάσει τους ένα εκατομμύριο followers στο Instagram, ξεπερνώντας το ρεκόρ της Jennifer Aniston. Ο λόγος του καθώς και η αφοσίωση του στο να αφυπνίσει νέους και μη, στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής, άγγιξε πολύ γρήγορα εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Στο πρώτο βίντεο μάλιστα που δημοσίευσε, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Έχω παρουσία στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση εδώ και 60 χρόνια, όμως αυτή είναι η πρώτη μου φορά στο Instagram”. Την πρώτη ανάρτηση του Attenborough έκαναν share πολλοί celebrities, καλωσορίζοντάς τον στα social media. Μάλιστα, το Βιβλίο Guinness επιβεβαίωσε το νέο αυτό ρεκόρ.

https://www.instagram.com/p/CFg3LHIHGug/

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Jennifer Aniston απέκτησε ένα εκατομμύριο followers μέσα σε πέντε ώρες και 16 λεπτά, καταγράφοντας ρεκόρ για το Instagram. Λίγες ώρες μετά το πρώτο της post, μια selfie με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Friends- τους Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer και Matthew Perry- η πλατφόρμα άρχισε να αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα.

Το βίντεο του Attenborough στο Instagram είχε πάνω από 8 εκατομμύρια views, ενώ οι followers του ανέβηκαν στα 2,5 εκατομμύρια.

https://www.instagram.com/p/CFnWl6VH2ZQ/

Πρόσφατα ο Sir David Attenborough βρέθηκε στο Παλάτι του Kensington για τη προβολή του νέου του ντοκιμαντέρ με τίτλο 'David Attenborough: A Life On Our Planet'.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο πρίγκιπας William, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο όραμα και πάθος για τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Ενώ τέλος, ο Attenborough εντυπωσίασε τον πρίγκιπα George δίνοντάς του ένα απολιθωμένο δόντι ενός δεινοσαύρου που έμοιαζε με καρχαρία, ένα εύρημα που ο ίδιος είχε ανακαλύψει σε εκσκαφές το 1960.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια