Skip to main content

CELEBS

Εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού από τον Όμιλο Estee Lauder και τον σχεδιαστή Δούκα

Το νέο συλλεκτικό βραχιόλι ‘’Pink Ribbon Bracelet’’



 

Kάθε χρόνο από το 1992 o όμιλος Estée Lauder Companies πρωτοστατεί στην εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού, παγκοσμίως. Στόχος της είναι η συνεχής ενημέρωση του κοινού για την ζωτικής σημασίας, έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Γι’ αυτό δημιουργεί την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα και τη διανείμει στα σημεία πώλησης των προϊόντων των μαρκών του ομίλου, σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, ο όμιλος Estée Lauder Hellas και με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, συνεργάστηκε με τον γνωστό σχεδιαστή Δούκα, για το σχεδιασμό μιας statement συλλεκτικής σειράς βραχιολιών.

Κάθε χρόνο το «ροζ βραχιόλι» του Δούκα αποτελεί το σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού το οποίο συμβάλλει σημαντικά στη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 

 

Φέτος, η εμβληματική ροζ κορδέλα του βραχιολιού που σχεδίασε ο Δούκας, πλαισιώνεται από μεταλλικό διακοσμητικό, που φέρει το διεθνές σήμα του Pink Ribbon, δημιουργώντας ένα κομψό φιόγκο στο κέντρο του βραχιολιού. Το ροζ σατέν με τη μεταξένια υφή, σε συνδυασμό με το γυαλιστερό μέταλλο στο σώμα του βραχιολιού, δημιουργούν συναισθήματα αφύπνισης, ευαισθησίας και δύναμης, μηνύματα που χαρακτηρίζουν την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού, ενώ το οβάλ σχήμα του βραχιολιού “περικλείει” αρμονικά τον καρπό, προτρέποντας μας να γίνουμε και φέτος μία μεγάλη “αγκαλιά” για τον τόσο σημαντικό αυτό σκοπό.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι και φέτος το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Pink Ribbon Bracelet, ως Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού του Ομίλου.

 

 

Φωτογραφίζεται μαζί με τον σχεδιαστή Δούκα, φορώντας το συλλεκτικό βραχιόλι για το 2020 και συμβάλλει στην διάδοση του μηνύματος του ομίλου Estée Lauder Companies: #TimeToEndBreastCancer

Τα βραχιόλια θα διατίθενται από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στη συμβολική τιμή των 10,50 ευρώ από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, από το ηλεκτρονικό κατάστημα esteelauder.gr, από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των συνεργαζόμενων αλυσίδων, καθώς και μέσα από επιλεγμένα φαρμακεία του δικτύου Darphin.

Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των δράσεων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Ενώ τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η Estée Lauder Hellas, έχει συμβάλλει στο να πραγματοποιηθεί περισσότερες από 1500 δωρεάν μαστογραφίες από τον κινητό μαστογράφο, σε όλη την Ελλάδα, σε μόλις ένα χρόνο.

Μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το συλλεκτικό βραχιόλι με την υπογραφή του Δούκα και να λάβεις μέρος στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού!

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department