Skip to main content

CELEBS

Michelle - Barack Obama: Γιόρτασαν την 28η επέτειο του γάμου τους στέλνοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα

Οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

 



 

 Είκοσι οκτώ χρόνια έγγαμου βίου συμπλήρωσαν εχθές (4/10) η Michelle και ο Barack Obama και όπως ήταν αναμενόμενο μοιράστηκαν τρυφερά στιγμιότυπα της ζωής τους, ανταλλάσοντας  ευχές μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Συγκεκριμένα, η τέως Πρώτη Κύρια των ΗΠΑ δημοσίευσε πρώτη μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα στους followers της, με λίγο διαφορετικό νόημα από ότι συνηθίζεται στις επετείους γάμου «8 χρόνια με αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Λατρεύω τον Barack για το χαμόγελο, τον χαρακτήρα και την συμπόνοια του. Είμαι τόσο ευγνώμων που τον έχω σύντροφο σε όλα όσα μας επιφυλάσσει η ζωή. Και φέτος, έχουμε μια παράκληση για εσάς- διαλέξτε ένα άτομο στη ζωή σας που μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε πως θα το κάνει. Θα είναι ένα από τα καλύτερα μηνύματα επετείου. Σε αγαπώ, Barack».

https://www.instagram.com/p/CF5OFHkA4zk/

Με την σειρά του, ο Barack Obama ανταπέδωσε τις ευχές στην σύζυγό του, με μια ακόμα δημοσίευση  στον λογαριασμό του στο Instagram: «Ακόμη και κάτω από όσα συμβαίνουν, ήθελα να ξεκλέψω μια στιγμή για να πω χαρούμενη επέτειο στην αγάπη της ζωής μου. Η κάθε μέρα πλάι στη Michelle με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο».

https://www.instagram.com/p/CF5OBGfgBTg/

Η Michelle και ο Barack Obama γνωρίστηκαν το 1989 όταν και οι δύο εργάζονταν στην δικηγορική εταιρεία Sidley Austin στο Σικάγο. Η πρόταση γάμου έγινε το 1991 και μία χρονιά αργότερα, παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι απέκτησε το 1998 τη Malia ενώ το δεύτερο παιδί τους, η Sasha ήρθε στον κόσμο το 2001.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ