Skip to main content

CELEBS

Απανωτές αναχωρήσεις στο Διαφάνι αυτή τη βδομάδα

Μετά τη Δρόσω ο Παναγιώτης σχεδιάζει να μεταναστεύσει στην Αμερική


Κατερίνα Ανδρομιδά

Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στον Συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών. Με τον Δούκα φευγάτο και τον Κωνσταντή και τη Μυρσίνη σε σύγχυση το σχέδιο του Νικηφόρου ίσως αλλάξει τις ισορροπίες στο Διαφάνι.

Στην Αθήνα, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά. Mπουζουξής που εργάζεται στο καμπαρέ «Χαβάη», θα γνωρίσει τη Δρόσω, στη διάρκεια της μετακόμισής της στην Αθήνα, και θα γίνει ο σύντροφος και ο προστάτης της στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η μικρότερη της οικογένειας Σταμίρη, όπως έχει γραφτεί, θα βρεθεί στην Τρούμπα, όπου θα γίνει η προστατευόμενη μιας γυναίκας. Τον ρόλο της θα αναλάβει η Ναταλία Τσαλίκη.

Πίσω στο Διαφάνι, ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική. Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του. Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη...

https://www.instagram.com/p/CFomer4A54i/?utm_source=ig_embed

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.