Skip to main content

CELEBS

H μεγάλη επιστροφή της Adele είναι γεγονός

Αυτήν την φορά αναλαμβάνει ρόλο παρουσιάστριας



 

Τα τελευταία πέντε χρόνια η διάσημη τραγουδίστρια από το Λονδίνο, Αdele, είχε αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στον εαυτό και την προσωπική της ζωή. Μέσα σε αυτά τα χρόνια η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είναι άκρως εντυπωσιακή και είχε ξαφνιάσει τους θαυμαστές της και όχι μόνο.

Ύστερα από το τελευταίο της άλμπουμ, πέντε χρόνια μετά, ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της! Αυτήν την φορά όμως, αφήνει για λίγο στην άκρη το τραγούδι και αναλαμβάνει την τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να φιλοξενήσει το Saturday Night Live (SNL) το επόμενο Σαββατοκύριακο στην πρώτη μεγάλη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την τελευταία περιοδεία της το 2016.

H ερμηνεύτρια του «Someone Like You» αναλαμβάνει την αμερικανική εκπομπή και θα φιλοξενήσει την τραγουδοποιό H.E.R live. H ίδια αποκάλυψε τα νέα την Κυριακή το βράδυ, κοινοποιώντας μια εικόνα τριών post-it-note, τα οποία έγραφαν "2 Οκτ" "Adele και" H.E.R."

Παράλληλα έγραψε στο instagram:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτό !! Και επίσης απολύτως τρομοκρατημένη! Η πρώτη μου απόπειρα παρουσίασης και φιλοξενίας για το SNL!!! Πάντα ήθελα να το κάνω ως ξεχωριστή στιγμή, για να μπορέσω να σηκώσω τα μανίκια μου και να αφιερωθώ πλήρως σε αυτό, αλλά ο χρόνος δεν ήταν ποτέ σωστός. Αλλά αν υπήρχε ποτέ ο χρόνος για εμάς να πηδήσουμε στα βαθιά με τα μάτια μας κλειστά και να ελπίζουμε για το καλύτερο είναι το 2020, σωστά;» .

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα