Η κομβική γνωριμία της Ασημίνας και το τέλος της σχέσης Μελέτη-Πηνελόπης

Στο μεταξύ, το σχέδιο του Δούκα για την επιστροφή του ανατρέπεται

Κατερίνα Ανδρομιδά

Ο Μιλτιάδης περνάει από επιτροπή προκειμένου να πάρει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική και ο Λάμπρος με την Βιολέτα για πρώτη φορά αισιοδοξούν για την πορεία του. Όμως η στάση του Μιλτιάδη μπροστά στην επιτροπή προκαλεί αμφισβήτηση στο κατά πόσο έτοιμος είναι να βγει ξανά στον έξω κόσμο.

Ο Νώντας διώχνει τον Τάκη από το μαγαζί ύστερα από τον καυγά του με τον Φίλιππο, ενώ η Δρόσω συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον Φίλιππο να κερδίζει έδαφος στην καρδιά της.

Η υπουργοποίηση του Σταματέλου ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του Δούκα, κάτι που αναστατώνει τον Νικηφόρο. Από την άλλη πλευρά, ο Δούκας περιμένει καρτερικά την ώρα της θριαμβευτικής επιστροφής του, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περιμένει.

Την ίδια ώρα, οι μυστικές επισκέψεις της Ασημίνας, με τον μικρό Σέργιο στο πατρικό της, κινδυνεύουν ν’ αποκαλυφθούν. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως σύντομα η Ασημίνα θα γνωρίσει έναν άνδρα που θα αποσταθεροποιήσει τον γάμο της.

Ύστερα από το τελεσίγραφο του Κωνσταντή, ο Μελέτης με βαριά καρδιά ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως πρέπει να απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον. Καταρρακωμένος πια, παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή του!

https://www.youtube.com/watch?v=a5-dQxpa564

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares