Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lawrence & Cooke Maroney: Ένα απίστευτα cool ζευγάρι

 Aποκάλυψε γιατί ο σύζυγός της κοιμάται συχνά στον ξενώνα του σπιτιού 



Η Jennifer Lawrence και ο αγαπημένος της Cooke Maroney, είναι ζευγάρι από το 2017 ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, σε μια ιδιωτική τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η χολιγουντιανή star όντας παντρεμένη, δεν έχει ξεχάσει πόσο σημαντικό είναι να περνάει ο καθένας ξεχωριστά πολύτιμο χρόνο με τον εαυτό του αλλά και τους φίλους του, κάτι που της επιτρέπει να συνεχίζει να απολαμβάνει συνήθειες που είχε πριν τον γάμο.

https://www.instagram.com/p/CCMYm8cJlqh/

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο «Absolutely Not podcast», η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποχωρίζεται μερικές νύχτες τον Maroney από το κρεβάτι τους, προκειμένου να κάνει εκεί sleepover με τις φίλες της! Για χάρη της, εκείνος μεταφέρεται στον ξενώνα του σπιτιού τους, αφήνοντας χώρο στις φίλες να κοιμηθούν μαζί.

https://www.instagram.com/p/B4izIw9pWCo/

«Ποτέ δεν ξέρω πως θα καταλήξει μια συνάντηση με τις φίλες μου» δήλωσε η Jennifer Lawrence, η οποία είπε πως το τελευταίο sleepover έγινε μια μέρα πριν από τη συμμετοχή της στο podcast. «Ηρθε απλά η φίλη μου και δεν ήταν προγραμματισμένο, αλλά κατέληξε να περάσει τη βραδιά μαζί μου και κοιμηθήκαμε στο κρεβάτι μου. Ο σύζυγός μου κοιμήθηκε στο δωμάτιο των καλεσμένων.»

https://www.instagram.com/p/ByOF7WznqXf/

«Η καλύτερη μου φίλη σε όλο τον κόσμο, με την οποία συνηθίζαμε να κάνουμε sleepovers συνέχεια, παντρεύτηκε όταν ήμασταν αρκετά νέες. Ήμουν νομίζω 24 χρονών και τότε σκεφτόμουν «Λοιπόν, καταλαβαίνω. Θα αλλάξει αυτό. Θα παντρευτείς». Εκείνη όμως έλεγε «Όχι δεν θα αλλάξει». Και τελικά κοιμόμαστε η μια στο σπίτι της άλλης μέχρι σήμερα, που μετρά επτά χρόνια παντρεμένη» ανέφερε η Jennifer Lawrence.

Τέλος η ίδια τόνισε πως δεν τον ενοχλεί καθόλου τον σύντροφό της αυτή η παραχώρηση, καθώς σέβεται την επιθυμία της να περνάει χρόνο με τις κολλητές της.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department