Skip to main content

CELEBS

Adele: «Γεια σας, ναι εγώ είμαι»

Στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί



 

Την περιμέναμε καιρό αυτήν την στιγμή. Από την ώρα που έφτασε στο κοινό η είδηση πως η Adele θα παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί επάνω της, μιας και για πολύ καιρό είχε αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στoν εαυτό της. Την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, την γνωρίζαμε ήδη. Αυτήν την φορά όμως, βλέποντας την, στον νέο της ρόλο, μπορούμε να πούμε πως ενθουσιαστήκαμε με το πόσο λαμπερή και ανανεωμένη δείχνει.

Εμφανίστηκε λοιπόν στο Saturday Night Live, στον ρόλο της οικοδέσποινας ενώ δεν παρέλειψε και να τραγουδήσει. Όλοι φυσικά έμειναν έκπληκτοι με τη νέα της εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η διάσημη τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ φοβισμένη επειδή έπρεπε να τραγουδήσει αλλά και να παρουσιάσει ταυτόχρονα το Saturday Night Live. «Θα προτιμούσα να βάλω κάποιες περούκες, να πιω ένα ποτήρι κρασί- ή έξι- και να δω τι θα συμβεί», είπε.

«Θεέ μου, είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη που επιτέλους παρουσιάζω αυτό το σόου. Όχι μόνο το λατρεύω πραγματικά, αλλά είναι αυτό το σόου που ουσιαστικά ξεκίνησε την καριέρα μου στην Αμερική πριν από 12 χρόνια. Βλέπετε, ήμουν προσκεκλημένη πίσω στο 2008, όταν η Sarah Palin ήταν εδώ με την Tina Fey, οπότε προφανώς μερικά εκατομμύρια ανθρώπων συντονίστηκαν για να το δουν. Και τα υπόλοιπα πια έχουν περάσει στην ιστορία. Τώρα, δεν ξέρω τίποτα για την αμερικανική πολιτική, εννοώ είμαι Βρετανίδα ξέρετε, και δε θέλω να πω κάτι υπερβολικά… πολιτικό, αλλά θα πω μόνο αυτό: Sarah Palin, ευχαριστώ για όλα», ανέφερε στο ξεκίνημα του show.

Η Adele φυσικά αστειεύτηκε για τα κιλά που έχασε πρόσφατα: «Ξέρω ότι δείχνω πραγματικά διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε», είπε η 32χρονη. «Αλλά στην πραγματικότητα, λόγω όλων των περιορισμών για τον κορωνοϊό... έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή», αστειεύτηκε. «Αυτό είναι το μισό που διάλεξα», συμπλήρωσε.

Για να δεις το απόσπασμα από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως παρουσιάστρια, πάτησε εδώ.

Η Adele θυμήθηκε και την πρώτη της εμφάνιση στο Saturday Night Live, πριν από 12 χρόνια. «Έκανα ένα guest το 2008 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», είπε. Εκείνο το επεισόδιο είχε κάνει ρεκόρ 14 ετών στην τηλεθέαση και εκτόξευσε τη φήμη της τραγουδίστριας.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30