Η οικογένεια Beckham ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε σειρά reality για την ζωή της

Η συμφωνία που υπέγραψε ο David και η Victoria Beckham με το Netflix

Κωνσταντίνα Κύρκου

Έτοιμοι να ανοίξουν την πόρτα στους θαυμαστές τους είναι ο David και η Victoria Beckham, οι οποίο αποφάσισαν σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες να πρωταγωνιστήσουν σε μια τηλεοπτική σειρά με θέμα την ζωή τους. Η ιδέα επικεντρώνεται κυρίως στον 45χρόνο ποδοσφαιριστή , όπου θα είναι ο κεντρικός ήρωας, ωστόσο στο reality θα συμμετέχει και η οικογένεια του, αφού αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του.  

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «The Sun», στην σειρά θα προβληθούν ανέκδοτα στιγμιότυπα από την καριέρα του David, όπως επίσης και οικογενειακές στιγμές από την προσωπική του ζωή. «Η οικογένεια του David έχει ένα τεράστιο αρχείο με ντοκουμέντα από το ξεκίνημά του στο ποδόσφαιρο, όταν ήταν ακόμα παιδί, ενώ έχει κρατήσει όλα τα δημοσιεύματα από τις τοπικές εφημερίδες, τα σχολικά έγγραφα και τις φωτογραφίες των ομάδων όπου έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια». Έκτος των αρχείων που αφορούν την επαγγελματική του πορεία, πρόκειται να δημοσιευτούν βίντεο γενεθλίων, Χριστούγεννων και άλλων οικογενειακών στιγμών των Beckhams, αλλά και κάποια σπάνια ντοκουμέντα από τα πρώτα ραντεβού του David με τη Victoria. Ασφαλώς στην σειρά θα προβάλλεται και η καθημερινότητα του Beckham, στο παρόν, ως σύζυγος, πατέρας και επιχειρηματίας, ενώ δεν θα λείψουν και οι συνεντεύξεις των τεσσάρων παιδιών του Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper.

Όπως ήταν φυσικό, η διάσημη οικογένεια πρόκειται να αμειφθεί και με το παραπάνω για την σειρά αυτή, αφού όπως φημολογείται η συμφωνία που υπέγραψε με το Netflix ανέρχεται στις 16 εκατομμύρια λίρες. Το reality των Beckhams πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2022.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares