Skip to main content

CELEBS

Συγκινεί η σύζυγος του Sean Connery: «Ήταν πρότυπο άνδρα και είχαμε μια υπέροχη ζωή μαζί»

Μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του σπουδαίου ηθοποιού

 



 

Παγκόσμια θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Sean Connery, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο (31/10) σε ηλικία 90 ετών. Η χήρα του σπουδαίου ηθοποιού, Micheline Roquebrune μίλησε για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας πως ο σύζυγός της έπασχε από άνοια. Η ασθένεια είχε εξασθενίσει τον θρύλο του κινηματογράφου και η τελευταία του επιθυμία ήταν να μπορέσει να πεθάνει ήρεμα.

 

 

«Δεν ήταν αυτή ζωή για εκείνον. Δεν μπορούσε να εκφραστεί. Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του και ήταν τόσο ήσυχος. Ήμουν μαζί του όλη την ώρα και απλώς "έφυγε". Ήταν αυτό που ήθελε. Είχε άνοια και αυτό τον επηρέασε πολύ. Κατάφερε όμως να πραγματοποιήσει την τελική του επιθυμία να πεθάνει χωρίς φασαρία», αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Sean Connery και η Γαλλο-Μαροκινή ζωγράφος γνωρίστηκαν σε ένα τουρνουά τένις και το 1975 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι μοιράστηκε 45 ολόκληρα χρόνια κοινής ζωής.

 

 

Η 91χρονη σήμερα Micheline Roquebrune έχει μόνο καλές στιγμές να θυμάται από τη ζωή της με τον διάσημο σύζυγό της. «Ήταν υπέροχος και είχαμε μια υπέροχη ζωή μαζί. Ήταν πρότυπο άνδρα. Θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς αυτόν, το ξέρω. Αλλά δεν μπορούσε να διαρκέσει για πάντα και έφυγε ειρηνικά».

 

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department