Skip to main content

CELEBS

Η Sophia Loren αποκάλυψε τι ήταν αυτό που μετάνιωσε στην πορεία της ζωής της

 «Ήταν το όνειρο της ζωής μου, το οποίο είναι ακόμα μέσα μου»

 



 

Η Sophia Loren, πασίγνωστη για την επιτυχημένη επαγγελματικής της πορεία αλλά και την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Radio Times Magazine, πως υπάρχει κάτι που δεν έκανε στην ζωή της και το έχει μετανιώσει.

 

 

Η διάσημη ηθοποιός εξήγησε πως ζει μια ήρεμη γενικά ζωή, αποφεύγοντας να αφήνει πίσω της απωθημένα που αργότερα θα την έκαναν να μετανιώσει για αυτά. Ωστόσο παρότι τα έχει καταφέρει μια χαρά, επισήμανε πως υπάρχει ακόμα μέσα της ένα όνειρο που δεν εκπλήρωσε ποτέ. «Είναι πολύ δύσκολο να λες πως δε μετανιώνεις για κάτι. Στη ζωή περνάς πάντα τόσες πολλές εμπειρίες, αλλά πάντα προσπαθούσα να ζω χωρίς να μετανιώνω. Νομίζω ότι “άγγιξα” μία ήρεμη ζωή. Είχα όλα όσα επιθύμησα ποτέ μου, που είναι μία υπέροχη οικογένεια με όμορφα παιδιά και όμορφα εγγόνια. Το μόνο πράγμα για το οποίο μετανιώνω λιγάκι είναι ότι ποτέ δεν παντρεύτηκα φορώντας λευκό νυφικό. Αυτό ήταν το όνειρο της ζωής μου, το οποίο είναι ακόμα μέσα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο θρύλος του ιταλικού σινεμά πρόσθεσε παρόλα αυτά ότι δεν θα το έκανε ποτέ τώρα λόγω ηλικίας, «Όχι όχι όχι όχι. Έχω παιδιά. Έχω εγγόνια. Όχι».

 

 

Η Sophia Loren παντρεύτηκε το 1966 τον Carlo Ponti, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2007. Μάζι είχαν αποκτήσει δύο γιούς τον Edoardo και τον Carlo.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department