Skip to main content

CELEBS

Miley Cyrus: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο από τον Liam Hemsworth

«Γνώριζα πως δεν θα άλλαζε κάτι αν στεναχωριόμουν».



Miley Curys. Είναι από τις προσωπικότητες που δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά για θέματα που την ρωτούν και την απασχολούν. Η διάσημη Χολιγουντιανή σταρ έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τόσο με τις σχέσεις της, όσο και με τις δηλώσεις της. Πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth και η δήλωσή της έγινε viral στα ξένα ΜΜΕ, αφού αποκάλυψε ότι δεν έκλαψε καθόλου και προσπάθησε να προχωρήσει αφού όπως είπε, γνώριζε ότι δεν θα άλλαζε κάτι αν στεναχωριόταν.

Η ίδια πρόσθεσε ότι στην αρχή του διαζυγίου ήταν "κρύα" και δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τα συναισθήματά της, αλλά στο τέλος το πήρε απόφαση. Στο παρελθόν μάλιστα, με μια σειρά από tweets, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις φήμες ότι απάτησε τον Liam με την Kaitlynn Carter. Χαρακτηριστικά είχε πει: "Αποδέχομαι ότι η ζωή που έχω διαλέξει, σημαίνει ότι πρέπει να παραμένω εντελώς ανοιχτή και ειλικρινής με τους θαυμαστές μου, τους οποίους αγαπώ, και το κοινό, σε κάθε περίπτωση. Αυτό που δεν μπορώ να αποδεχτώ, είναι το να μου λένε ότι λέω ψέματα για να καλύψω ένα έγκλημα που δεν έχω κάνει. Δεν έχω τίποτα να κρύψω", συνέχισε.

Στη συνέχεια, η 27χρονη Miley παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει party animal ως έφηβη και για τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των 20 της, ότι έχει πειραματιστεί με ναρκωτικά κι έχει απατήσει σε προηγούμενες σχέσεις της.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Η Hilary Duff φέρνει στον κόσμο το τέταρτο μωρό της – δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες!

«Εδώ και μήνες ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου» Hilary Duff

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού: Ο λόγος που δεν πήγε καλά στην Eurovision το 2021

Όσα δήλωσε η ερμηνεύτρια του πολυσυζητημένο El Diabo

CELEBS

Met Gala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί

Jennifer Lopez, Gigi Hadid και Kim Kardashian, τράβηξαν πάνω τους τα φλας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός