Skip to main content

CELEBS

Super Bowl 2021: Ο Weeknd στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής

“Θα βρίσκομαι στο πιο iconic stage του κόσμου. Θα σας δω στις 7/2/2021”



 

Ποιος να το ήξερε πως το Super Bowl 2020 με την Shakira και Jennifer Lopez επί σκηνής, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, θα ήταν ένα από τα τελευταία μεγαλύτερα events της φετινής χρονιάς, λίγο πριν ξεκινήσει και στην Αμερική η πανδημία. Το Super Βowl είναι ο τελικός του αμερικανικού football και αποτελεί το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός στη χώρα κάθε χρόνο, καθώς πρόκειται για το "εθνικό τους άθλημα".  Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση από τους διοργανωτές και το θέαμα είναι κυριολεκτικά σαγηνευτικό, φτάνοντας σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω διαδικτύου.

Εκτός από αθλητικό γεγονός όμως, αποτελεί και ένα φαντασμαγορικό θέαμα, αφού καλεί τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της εποχής, να κάνουν την δική τους εμφάνιση. Μ’ ένα tweet ο διάσημος τραγουδιστής Weeknd, ενημέρωσε τους fans του, ότι θα κατακτήσει το stage του διασημότερου τηλεοπτικού Halftime. Και όπως συνηθίζεται στο ημίχρονο κάθε παιχνιδιού εμφανίζονται πολύ διάσημοι stars επί σκηνής με το κοινό να εντυπωσιάζεται και τους εκατομμύρια τηλεθεατές να μη θέλουν να πάρουν τα μάτια τους από την τηλεόραση. “Θα βρίσκομαι στο πιο iconic stage του κόσμου. Θα σας δω στις 7/2/2021”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Weeknd, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Όπως είπαν εκπρόσωποι της λίγκα, η χρονιά που πέρασε είχε τεράστιες δυσκολίες, όμως το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός έρχεται για να προσφέρει απολαυστικές στιγμές. Το Super Bowl θα πραγματοποιηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2021 στην Tampa, στη Florida των ΗΠΑ.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.