Skip to main content

CELEBS

Έξαλλος ο William με την εικόνα της Diana στη σειρά «The Crown»

Δυσαρεστημένο το Παλάτι και με τους Harry-Meghan



Μόνο λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει η 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Crown» και έχει κάνει «άνω-κάτω» το Παλάτι της Βρετανίας! Η σειρά, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον χιλιάδων θεατών, μας μεταφέρει στη χρονική περίοδο από το 1977 έως το 1990, δηλαδή από τη θητεία της Μάργκαρετ Θάτσερ στην πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου μέχρι τον αποτυχημένο γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα, τη ζωή τους, τον παράνομο δεσμό του πρίγκιπα με την τωρινή σύζυγό του Camila Parker Bowles, ακόμα και τις διατροφικές διαταραχές της Νταϊάνα.

 

 

Τα βρετανικά μέσα γράφουν ότι το Παλάτι είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένο με το περιεχόμενο της σειράς. Όπως και στις προηγούμενες τρεις σεζόν του «The Crown», έτσι και η τελευταία είναι γεμάτη με ανακρίβειες και ηχηρά λάθη, όπως επισημαίνουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις «από μέσα». Ο βασιλικός Ιστορικός Lan Lloyd επισημαίνει μερικά από τα σοβαρά λάθη της σειράς.

«Το να δείξεις τη Νταϊάνα να καταβροχθίζει τεράστιες ποσότητες φαγητού και μετά να κάνει εμετό είναι τόσο σκληρές εικόνες, που σίγουρα θα υπάρξει ειδική τηλεοπτική ένδειξη ακαταλληλότητας περιεχομένου. Αυτές οι σκηνές και η υπενθύμιση του πολύ πικρού διαζυγίου των γονιών του, σίγουρα θα ενοχλήσουν και τον πρίγκιπα William», αναφέρει άλλη πηγή.  Ο πρίγκιπας William «δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με αυτό», είπε μια βασιλική πηγή στη Daily Mail και «πιστεύει ότι το Netflix εκμεταλλεύεται και τους δύο γονείς του, τους παρουσιάζει με έναν ψεύτικο, απλοϊκό τρόπο, προκειμένου να βγάλει εκατομμύρια». Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams είπε στη Daily Mail ότι ο Δούκας «αναμφίβολα έχει ενοχληθεί» από την παρουσίαση αυτή των γονιών του και την υπενθύμιση του άσχημου χωρισμού τους.

 

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η σειρά «συρρικνώνει πράγματα που συνέβησαν σε πολύ δύσκολες στιγμές πριν από 25 ή 30 χρόνια, χωρίς σκέψη για τα συναισθήματα κανενός. Αυτό δεν είναι σωστό ή δίκαιο, ειδικά όταν πολλά από τα πράγματα που απεικονίζονται δεν αντιπροσωπεύουν την αλήθεια».

Τέλος, άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του πρίγκιπα Κάρολου εκτόξευσαν τα βέλη τους και προς το ζεύγος Harry-Meghan κατηγορώντας τους πως ήδη πήραν πολλά χρήματα από το Παλάτι και τώρα θα πάρουν και από το Netflix.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.