Skip to main content

CELEBS

Alexandria Ocasio-Cortez: Υπερασπίστηκε τις στιλιστικές επιλογές του Harry Styles

«Ίσως σε κάποιους δημιουργεί θυμό ή ομοφοβία  γύρω από τη θηλυκότητα - αρρενωπότητα»



Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Harry Styles βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τις στιλιστικές του επιλογές, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την στάση του, στο εξώφυλλο του τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue. Ο τραγουδιστής πόζαρε φορώντας τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά ρούχα, καθώς επίσης και couture gowns ενώ δήλωσε πώς θα ήθελε να μην υπάρχουν φυλετικά όρια στη μόδα. Την επιλογή του αυτή, φαίνεται πως υπερασπίστηκε ανάμεσα σε άλλους και η Alexandria Ocasio-Cortez με ένα Instagram story στον προσωπικό της λογαριασμό, όταν ρωτήθηκε από τους followers της.

 

 

«Είναι υπέροχο. Τα θηλυκά και τα αρρενωπά στοιχεία ισορροπούν άψογα μεταξύ τους- επίσης το styling που θυμίζει το στιλ του James Dean. Κάποιοι θύμωσαν γιατί για εκείνους είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα οι ρόλοι των φύλων στη κοινωνία. Ίσως σε κάποιους δημιουργεί θυμό ή ανασφάλεια γύρω από τη θηλυκότητα - αρρενωπότητα/κλπ. Αν όντως είναι έτσι, τότε αυτό είναι και μέρος του σκοπού. Να έχεις αυτή την αντίδραση και να την σκεφτείς, να την εξερευνήσεις, να την οικειοποιηθείς και να σε εξελίξει», ανέφερε η Cortez, ενώ στο τέλος πρόσθεσε «Ποιο το νόημα του να δημιουργείς κάτι αν δεν κάνει τους άλλους να σκεφτούν; Ή να αισθανθούν; Ιδίως σαν καλλιτέχνης και δημιουργός; Ποιος θέλει να βλέπει το ίδιο πράγμα συνέχεια; Και ποτέ να μην εξερευνήσει το νόημά του; Τέλος πάντων, δείχνει τέλειο».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30