Skip to main content

CELEBS

Αναλυτικά η λίστα με τους πιο σέξι άνδρες για το 2020

Ποιος Έλληνας είναι ανάμεσά τους;



 

Λίγες ημέρες πριν, έγινε γνωστό πως τον πολυπόθητο τίτλο του ‘’πιο sexy άντρα της χρονιάς’’, κατέκτησε ο διάσημος ηθοποιός Michael Jordan.

Tώρα όμως έγινε γνωστή ολόκληρη η λίστα του περιοδικού People, όπου οι αναγνώστες ψήφισαν τους άνδρες με την μεγαλύτερη γοητεία για την χρονιά που πέρασε. Και ομολογουμένως τα αποτελέσματα μας ξάφνισαν και είχαν πολύ ενδιαφέρον. Πρώτη θέση λοιπόν ανήκει στον Michael Jordan και σύμφωνα με την λίστα, επόμενος είναι ο πρίγκιπας Harry.

Χαρακτηρίστηκε ως ο πιο σεξι «γαλαζοαίματος» της χρονιάς, ενώ τα αδέρφια Chris, Liam, Luke Hemsworth είναι αυτοί που κάνουν κάθε χρόνο τον γυναικείο πληθυσμό να παραληρεί!

 

 

Στην συνέχεια, ο Jangkook από το no1 κορεατικό συγκρότημα BTS, αναδείχθηκε ως ο πιο σεξι διεθνής άνδρας. Ακολουθεί ο νεαρός τραγουδιστής Shawn Mendes, o οποίος ψηφίστηκε πρώτος στην κατηγορία με το πιο «καυτό» περιεχόμενο στα social media.

 

    

 

Ο Harry Styles δεν θα μπορούσε να λείπει από την φετινή λίστα και έτσι κατέκτησε τον τίτλο του πιο σέξι επιτυχημένου μουσικού.

 

 

Επόμενος ο Joe Jonas. Κέρδισε την πρωτιά ανάμεσα στους διάσημους που έγιναν πρόσφατα μπαμπάδες, τη στιγμή που ο Ryan Reynolds αναδείχθηκε ως ο πιο σεξι οικογενειάρχης.

Τέλος στην κατηγορία του πιο «καυτού» εργένη της χρονιάς σύμφωνα με την δημοφιλή λίστα του περιοδικού, ανήκει ένας άντρας με «άρωμα» Ελλάδας ! Ο λόγος για τον John Stamos, που κατέκτησε τον συγκεκριμένο τίτλο για το 2020.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department