Skip to main content

CELEBS

The Crown: Αλήθειες και μύθοι από τον μπάτλερ της Diana

Τι είπε για τις ανακρίβειες στο The Crown



Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η 4η σεζόν της σειράς «The Crown» στο Netflix κάνοντας πολλούς να μιλούν  για ιστορικές ανακρίβειες. Ο μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana, Paul Burrell, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τον θυελλώδη γάμο του πρίγκιπα Κάρολου και της Diana, αλλά και της έντονης διαμάχης που φαίνεται να υπήρξε μεταξύ της Βασίλισσας και της Μάργκαρετ Θάτσερ, Μιλώντας πρόσφατα στην The Sun εξήγησε:

Ο αδιάφορος Κάρολος

Η Lady D έκανε κρυφά πρόβες σε ένα στούντιο στο Δυτικό Λονδίνο και χόρεψε στη σκηνή της Όπερας σαν δώρο στον Πρίγκιπα Κάρολο. Στη σειρά φαίνεται πως ο Κάρολος δεν ενδιαφέρεται όταν η Diana χορεύει στη σκηνή, είναι  αδιάφορος απέναντι στους γιους του και αυτό είναι κάτι που σχετίζεται με την Camilla Parker-Bowles. «Η σειρά δίνει μια ακριβή εικόνα της ολοένα και πιο παγωμένης σχέσης τους. Ήταν παντρεμένος με την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο, αλλά δεν τη φρόντιζε, και αυτό είναι που συναντά κανείς στο The Crown» αναφέρει ο μπάτλερ της πριγκίπισσας και στη συνέχεια σημειώνει: «Η Diana μου είπε: «Νόμιζα ότι όταν παντρεύτηκα, ο σύζυγός μου θα ήταν εκεί για μένα, να με φροντίζει, να με στηρίζει, να με ενθαρρύνει, αλλά δεν είναι». Αυτό είναι πραγματικό γεγονός. Βλέπετε ένα άγνωστο νεαρό κορίτσι είχε αρχίσει να ξεπερνά σε δημοτικότητα τον σύζυγό του και αυτό είναι αλήθεια πως δεν άρεσε στον Κάρολο».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Crown (@thecrownnetflix)

 

Η εκρηκτική σχέση της βασίλισσας Ελισάβετ και της Diana

 «Δεν είχαν πολύ στενή σχέση. Την άκουσα να λέει ότι η Diana είναι ένα ανόητο κορίτσι, που δε συνειδητοποιεί πως οι άντρες έχουν να ασχοληθούν και με άλλες υποθέσεις». Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στη σειρά και είναι η αλήθεια».

Η «μάχη» της Diana με τη βουλιμία

Σε αρκετές σκηνές βλέπουμε τη Diana  να δίνει «μάχη» με τη βουλιμία. Ο Paul ισχυρίζεται ότι αυτή η διαταραχή ταλαιπώρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα την πριγκίπισσα. Η μάχη της πριγκίπισσας με τη νευρική διαταραχή ήταν μακρά, αποκαλύπτει. «Είναι πολύ ενοχλητικό για μένα να παρακολουθώ κάτι τέτοιο, όπως επίσης πρέπει να είναι και για το κοινό. Υπέφερε τόσο πολύ με αυτό. Στο «Τhe Crown» απεικονίζεται, αλλά μόνο σε μικρές σκηνές. Στη σειρά φαίνεται πως δεν μπορούσε να βρει βοήθεια, αλλά εγώ ήμουν εκεί και τη βοήθησα».

 

 

H σχέση της βασίλισσας με τη Μάργκαρετ Θάτσερ

Στην τέταρτη σεζόν της σειράς «The Crown», υπάρχουν αρκετές ανακρίβειες σε σχέση με την πραγματική ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ακόμη και με την Βρετανίδα πρωθυπουργό, Μάργκαρετ Θάτσερ. «Η σχέση των δύο γυναικών  ήταν πολύ πιο ζεστή από εκείνη που απεικονίζεται στη σειρά. Η βασίλισσα δεν αντιπαθούσε την πρωθυπουργό Μαργαρίτα Θάτσερ. Δεν υπήρχε καμία αντιπαράθεση μεταξύ τους. Κανείς δε γνωρίζει τι έλεγαν στις συναντήσεις τους γιατί γίνονταν κατ’ ιδίαν», τονίζει ο Paul.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30