Skip to main content

CELEBS

Ellen Page: Kάνει coming out ως transgender η πρωταγωνίστρια του "Umbrella Academy"

"Είμαι τρανς, χρησιμοποιώ αρσενικές και ουδέτερες αντωνυμίες και το όνομά μου είναι Elliot".



 

Προτεινόμενη για Oscar ηθοποιός, πρωταγωνιστρια  της σειράς  "Umbrella Academy", "Inception" και "Juno", Ellen Page, σε μία πρόσφατη δήλωση της, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι τρανς.

Πιο συγκεκριμένα δημοσίευσε στο Twitter και το Instagram, ένα κείμενο, λέγοντας πως αυτοπροσδιορίζεται ως τρανς και ότι χρησιμοποιεί αρσενικές και ουδέτερες αντωνυμίες.

"Νιώθω υπερβολική ευγνωμοσύνη για τους απίθανους ανθρώπους που με έχουν υποστηρίξει σε αυτό το ταξίδι" γράφει η Page. "Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο σημαντικό είναι που επιτέλους αγαπώ το ποιος είμαι αρκετά ώστε να κυνηγήσω τον αυθεντικό εαυτό μου".

Η Page πρόσθεσε, "Ζητάω επίσης υπομονή. Η χαρά μου είναι πραγματική, αλλά είναι επίσης εύθραυστη. Η αλήθεια είναι ότι παρά το ότι νιώθω βαθύτατα χαρούμενος τώρα και ξέροντας πόσα προνόμια διαθέτω, είμαι επίσης τρομαγμένος". Στη δήλωσή της  η  Page έκανε αναφορά και στη βία που αντιμετωπίζουν τα τρανς άτομα.

"Τα στατιστικά είναι συγκλονιστικά. Η προκατάληψη ενάντια στα τρανς άτομα είναι συχνή, ύπουλη και βάναυση, έχοντας τρομακτικά αποτελέσματα. Μόνο το 2020 έχει αναφερθεί ότι τουλάχιστον 40 τρανς άτομα έχουν δολοφονηθεί, η πλειονότητα των οποίων ήταν Μαύρες και Latinx γυναίκες".

"Αρκετά ως εδώ. Δεν είστε 'cancelled', πληγώνετε ανθρώπους. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους και δεν θα είμαι σιωπηλός μπροστά στις επιθέσεις σας".

Η Page είναι διάσημη  για διάφορους ρόλους, πιο πρόσφατα στη σειρά του Netflix, 'The Umbrella Academy", blockbusters όπως το franchise των X-Men και το "Inception", αλλά και σε βιντεοπαιχνίδια όπως το "Beyond: Two Souls". Η  Page έγινε πιο γνωστός χάρη στο "Juno", μία ανεξάρτητη ταινία για την οποία ήταν υποψήφια  για Oscar μεταξύ πολλών άλλων βραβείων.

Η Page ολοκλήρωσε τη δήλωσή της  γράφοντας, "Μου αρέσει που είμαι τρανς. Και μου αρέσει που είμαι queer. Και όσο πιο πολύ κρατάω τον εαυτό μου κοντά και αποδέχομαι πλήρως το ποιος είμαι, τόσο περισσότερο ονειρεύομαι, τόσο πιο πολύ η καρδιά μου μεγαλώνει και τόσο πιο πολύ ευημερώ".

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ