Skip to main content

CELEBS

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Υπέγραψαν προγαμιαίο συμβόλαιο

αν και ο γάμος αναβάλλεται προσωρινά

 



 

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είναι από τα νεότερα ζευγάρια του Hollywood, που απασχολούν ιδιαίτερα τις συζητήσεις, αφού δεν διστάζουν να δείχνουν συνεχώς πόσο ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους. Μάλιστα, έπειτα από το αρραβώνα τους λίγους μήνες νωρίτερα, σκοπεύουν να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό. Όμως για κακή τους τύχη, η πανδημία άλλαξε τα σχέδια τους και αντί για τον Σεπτέμβριο του 2021, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2022.

https://www.instagram.com/p/CCgN-Vel63f/

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε, το ζευγάρι δεν τα παρατάει, κινώντας ήδη κάποιες απαραίτητες διαδικασίες για τον μελλοντικό τους γάμο. Οι διαδικασίες αυτές, αφορούσαν φυσικά την υπογραφή ενός προγαμιαίου συμβολαίου, προκειμένου να προστατεύσουν τις οικογενειακές περιουσίες τους. Έτσι, σε περίπτωση που ο Beckham και η Peltz χωρίσουν, συμφώνησαν από κοινού, να φύγουν από τον γάμο με όσα χρήματα διέθετε ο καθένας τους προ αυτού. Κατά αυτό τον τρόπο, η περιουσία των Victoria και David Beckham, η οποία υπολογίζεται στα 235 εκατ. λίρες, θα μείνει ως έχει, όπως επίσης και η περιούσια του 1,1 δισ. λίρων του Nelson Peltz θα παραμείνει άθικτη από αυτό τον γάμο.

https://www.instagram.com/p/CG7y_a4HiUf/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department