Skip to main content

CELEBS

George Clooney: Στο νοσοκομείο μετά από απώλεια 25 κιλών για κινηματογραφικό ρόλο

«Μου πήρε εβδομάδες για να επανέλθω και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο, χρειάζεσαι ενέργεια»



 

Εικοσιπέντε ολόκληρα κιλά ζητήθηκε από τον διάσημο χολιγουντιανό ηθοποιό να χάσει προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε έναν νέο του ρόλο, με αποτέλεσμα να εξαντλήσει τον εαυτό του, με αυστηρές δίαιτες.

Ο αγαπημένος George Clooney αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Midnight Sky”, την οποία και σκηνοθετεί. Υποδύεται τον αστροναύτη Augustine Lofthouse, ο οποίος πάσχει από καρκίνο. Ο επιστήμονας προσπαθεί να εμποδίσει την επιστροφή της ομάδας και να στείλει μήνυμα στο διαστημόπλοιό τους... αλλά για να το κάνει αυτό πρέπει, να εκτεθεί στο τοξικό γήινο περιβάλλον.

Μετά την απώλεια 25 κιλών για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία “Midnight Sky” όμως, ο Clooney χρειάστηκε να νοσηλευτεί τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο, καθώς διαγνώσθηκε με παγκρεατίτιδα. Γρήγορα όμως κατάφερε να αναρρώσει και να πάρει εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός στην Daily Mirror, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά να χάσω πολύ γρήγορα βάρος και μάλλον δεν πρόσεχα τον εαυτό μου» δήλωσε ο 59χρονος αστέρας του Χόλιγουντ και συνέχισε: «Μου πήρε μερικές εβδομάδες για να επανέλθω και ως σκηνοθέτης δεν είναι εύκολο γιατί χρειάζεσαι ενέργεια».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα