Skip to main content

CELEBS

Τatiana Βlatnik: Η αγάπη της για τα τοπικά ελληνικά προϊόντα και το wellness

"Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι στην Ελλάδα που..."



 

Tην αγάπη της για την Ελλάδα δεν κρύβει η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τatiana Βlatnik, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να εκθειάσει για μια ακόμη φορά τις αγαπημένες της Ελληνικές συνήθειες.

https://www.instagram.com/p/CIdnHIAslyv/

Μεταξύ άλλων σε πρόσφατη δημοσίευση της, μίλησε και για το τι, της έχει λείψει περισσότερο στην καραντίνα, αλλά και το πόσο σημαντική είναι για εκείνη, η σωστή και επιλεκτική διατροφή.

https://www.instagram.com/p/CIJNth2F0uT/

 

Η Βlatnik λοιπόν πέρα από τις ομορφιές της Ελλάδας, λατρεύει και τον υγιεινό τρόπο ζωής ο οποίος έχει να κάνει τόσο με την διατροφή αλλά και την ψυχολογία και το wellness. Πιο συγκεκριμένα στην πρόσφατη δημοσίευση της στο instagram, έγραψε χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CIusJgjFp8d/

 

“Ένα από τα πράγματα που μου λείπουν περισσότερο στη «νέα μας κανονικότητα» είναι το να πηγαίνω για ψώνια δοκιμάζοντας, αγγίζοντας και μυρίζοντας τα φρέσκα προϊόντα. Είναι εκπληκτικό το πώς τα αρώματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα τη διάθεσή σας – τα εσπεριδοειδή είναι αναζωογονητικά και η λεβάντα ηρεμεί.

Μου λείπει τόσο η κοινωνική αλληλεπίδραση με τον κόσμο στο μανάβικο όσο και η σύνδεση με τη φύση και είναι απίστευτα δώρα για εμάς, το φαγητό μας. Είμαστε πραγματικά ευλογημένοι στην Ελλάδα που έχουμε τα πιο εκπληκτικά τοπικά προϊόντα κι έναν γεωργικό τομέα που συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται.

Το φαγητό θεραπεύει και τρέφει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό – χρησιμοποιούμε όλες τις αισθήσεις για να ταΐσουμε τον εαυτό μας! Όπως είπε ο ο Ιπποκράτης: «Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακο σας”. Δεν πρόκειται μόνο για το τι υπάρχει στο πιάτο σας .. αλλά και για τις σκέψεις που τρέφετε στο μυαλό σας”, δηλώνει χαρακτηριστικά και εντυπωσιάζει με το λαμπερό χαμόγελο της.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός